En Ar

بازديد از مرکز تحقيقات کامپيوتري علوم اسلامي

فعالان شرکت کننده در دوره توانمندسازي دانشجويان فعال فرهنگي، سياسي و اجتماعي استان ايلام، از مرکز تحقيقات کامپيوتري علوم اسلامي(نور) بازديد کردند.

در اين بازديد که در ساختمان مرکز تحقيقات کامپيوتري علوم اسلامي (نور) برگزار شد، تعدادي از دانشجويان شرکت‌کننده در دوره توانمندسازي دانشجويان فعال فرهنگي، سياسي و اجتماعي استان ايلام از بخش‌هاي مختلف مرکز بازديد کرده و با فعاليت‌هاي پژوهشي و فني مرکز آشنا شدند.

آشنايي با نرم‌افزارهاي جامع تفاسير، جامع الاحاديث، سيره معصومان و پايگاه اينترنتي مجلات تخصصي نور و پايگاه کتابخانه ديجيتال نور، از محصولاتي بود که در اين بازديد معرفي و تشريح شد.

آشنايي با سامانه‌هاي هوش مصنوعي در تحقيق و پژوهش، و آشنايي با مراحل طراحي و توليد محصولات نور، بخش ديگري از برنامه بازديد از مرکز بود که دانشجويان با آن آشنا شدند.

بازديد از مرکز تحقيقات کامپيوتري علوم اسلامي