En Ar

پويش1452

رئيس ستاد عمره و عتبات دانشگاهيان خبر داد:

آغاز به کار پويش عمود 1452 در سايت لبيک

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رساني نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌ها، حجت الاسلام مرتضي مطهري پور،رئيس ستاد عمره و عتبات دانشگاهيان از برگزاري پويش«عمود 1452ويژه اربعين حسيني خبر داد و گفت: با عنايت به فرمايشات مقام معظم رهبري در موضوع اربعين حسيني و اشتياق علاقمندان براي اين سفر و محروميت آنها به دليل شرايط موجود کرونايي، بر آن شديم اين پويش را در آستانه اربعين حسيني و با هدف سمت‌ و سو دادن به توليدات پژوهشي،ادبي و هنري اربعين و هم‌افزايي با مخاطبان مشتاق به خصوص قشر دانشگاهي کشور برگزار نماييم.

حجت الاسلام مطهري پور با اشاره به بخش هاي مختلف اين پويش اظهار داشت: اين پويش درپنج بخش کتابخواني، ادبي، مقاله نويسي،ايده هاي اربعيني و رسانه، که هرکدام تعدادي زير بخش‌ دارند با موضوعات خاطره اربعين،نگاه نو به اربعين، نقش دانشگاه در تبيين فرهنگ اربعين و چالش هاي فرهنگي اربعين برگزار خواهد شد.

رئيس ستاد عمره و عتبات دانشگاهيان افزود: جوايز اين پويش ده هديه نقدي پنج ميليون ريالي و هداياي فرهنگي بوده و مهلت ارسال آثار تا پايان ماه صفر و نحوه ارسال از طريق سامانه پويش به نشانيpouyesh.labbayk.ir است.

وي افزود:از ديگر بخش هاي اين پويش قرائت سوره ياسين و ختم صلوات و هديه آن به روح مطهر سيدالشهدا(عليه السلام) و ديگر شهداي کربلاست.علاقمندان مي توانند براي همراهي در اين بخش، در سامانه پويش گزينه مربوط را انتخاب و در اين حرکت معنوي مشارکت داشته باشند.

پويش1452