En Ar

پويش به تو از دور سلام

ستاد عمره و عتبات دانشگاهيان برگزار مي کند:
دومين دوره پويش به تو از دور سلام، از ميلاد با سعادت امام رضا(ع) تا عيد سعيد قربان در سايت لبيک

به گزارش پايگاه اطلاع رساني لبيک، دومين دوره پويش « به تو از دور سلام» به مناسبت فرا رسيدن ولادت با سعادت حضرت علي بن موسي الرضا(عليه السلام) تا عيد سعيد قربان از سوي ستاد عمره و عتبات دانشگاهيان برگزار مي شود.

علاقمندان مي توانند از 1 لغايت 30 تير ماه سال 1400 در بخش هاي مختلف اين پويش شامل: کتابخواني، محتواي صوتي(پادکست)،عکس و بخش ادبي به شرح زير شرکت کنند:

کتابخواني

*کتاب امام رضا(عليه السلام) و زندگي(گزارش ها و داستان هايي کوتاه از زندگي و شيوه رفتاري امام رضا(ع))

*فايل کتاب را مي توانيد از سامانه پويش در سايت لبيک دريافت و همان جا به سوالات پاسخ دهيد

بخش ادبي

* ارسال خاطره،شعر،داستان،سفرنامه و دل نوشته با موضوع امام رضا(ع) و سفر زيارتي عمره دانشجويي

*در بخش ادبي، شرکت کننده بايد صاحب اثر باشد

*آثار در قالب فايل متني(word)ارسال شود

محتواي صوتي(پادکست)

* يک حديث از امام رضا(ع)

*در هواي حرم(دلتنگي ها و شوق زيارت امام رضا(ع))

*محتواي صوتي حداقل 3 دقيقه و بدون موسيقي ارسال شود.(متن مورد نظر را با صداي خودتان ضبط و ارسال کنيد.ستاد محتواي صوتي شما را تبديل به پادکست و منتشر مي کند)

عکس نوشته

*ارسال متن ادبي پيرامون عکس هاي پيشنهاد شده(حداکثر در 120 کاراکتر)

عکس

*ارسال عکس هاي يادگاري دسته جمعي در حرم امام رضا(ع)

* ارسال عکس هاي کارواني عمره دانشجويي

*برگزيدگان اين بخش با راي مخاطبين انتخاب خواهند شد

کاربران گرامي مي توانند از 1 لغايت 30 تير ماه با مراجعه به آدرسpouyesh.labbayk.irو ثبت نام در سامانه، ما را در اين پويش همراهي نمايند.

با تبليغ اين پويش و دعوت از علاقمندان و دوستان تان، ما را در اين حرکت فرهنگي ياري کنيد.

گفتني است،به برگزيدگان اين پويش هداياي ارزنده اي تعلق خواهد گرفت.

پويش به تو از دور سلام