En Ar

بهارانه کتاب

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رساني نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌ها، طرح «بهارانه کتاب 1400» از امروز آغاز شد و علاقمندان مي توانند از امروز با مراجعه به کتاب‌فروشي‌هاي سراسر کشور، از طرح تخفيف 20 الي 30 درصدي، براي خريد کتاب بهره‌مند شوند.

همچنين فروشگاه‌هاي پاتوق کتاب سراسر کشور و سايت نشر معارف هم، بستري براي خريد کتاب همراه با تخفيف هستند.

دفتر نشر معارف، همانند طرح‌هاي فصلي گذشته، سه کتاب منتخب در اين طرح معرفي و پيشنهاد داده است که مي‌توانيد با تخفيف 30 درصد از فروشگاه‌هاي پاتوق کتاب سراسر کشور تهيه و خريد کنيد.

کتاب‌هاي: (تمثيلات_سياسي_اجتماعي از مرحوم آيت‌الله حائري شيرازي. کتاب انتخابات تکرار يا تغيير از سيد محمد‌حسين راجي و کتاب تندتر از عقربه‌ها حرکت کن که خاطرات توليد و رشد و تلاش نويد نجاتبخش است.)

در «بهارانه کتاب 1400» سقف مجاز خريد براي هر خريدار دو ميليون ريال است و خريداران مي‌توانند از 17 تا 23 خردادماه با مراجعه به کتابفروشي‌هاي عضو طرح‌، کتاب‌هاي عمومي، کودک و نوجوان و دانشگاهي را با يارانه 20درصدي خريداري کنند.

از مجموع  860 کتابفروشي عضو طرح بهارانه کتاب 1400، 124 کتابفروشي در استان تهران و 736 کتابفروشي در ساير استان‌ها هستند.

بهارانه کتاب