En Ar

انتخابات

برگزاري وبينار نوسازي سياسي ، انتخابات وآينده کشور

وبينار نوسازي سياسي، انتخابات و آينده کشور توسط نهاد نمايندگي ولي فقيه در دانشگاههاي استان  با همکاري دفتر هم انديشي اساتيد دانشگاه ايلام برگزار گرديد.
در اين وبينار دکتر متقي استاد علوم سياسي دانشگاه تهران با تبيين وتشريح ابعاد مختلف موضوع نوسازي سياسي در بعد نظري وتجربه کشورهاي مختلف در اين زمينه، به بيان تاريخچه اي از اين موضوع در کشور وارتباط موضوع انتخابات با فرايندهاي نوسازي پرداختند.
ايشان سپس با ارايه تصويري کلي از شرايط کشور، منطقه و محيط بين المللي اهميت انتخابات سيزدهم رياست جمهوري را براي آينده کشور ياد آور شدند.در پايان جناب آقاي دکتر متقي ضمن اشاره به ترکيب نيروهاي فعال در عرصه انتخابات وتنوع کانديداها تاييد صلاحيت شده بستر را براي برگزاري انتخاباتي رقابتي مناسب دانست.
لازم به ياد آوري است در ابتداي اين وبينار دکتر عليمحمدي مسوول دفتر هم انديشي اساتيد دانشگاه ايلام، ضمن ياد آوري اهميت مقوله انتخابات در نظام جمهوري اسلامي ، بر لزوم مشارکت جامعه دانشگاهي ونخبگاني استان جهت بستر سازي حضور حد اکثري مردم در انتخابات سيزدهمين دوره رياست جمهوري تاکيد کرد...