En Ar

نشست ارزيابي طرح پويش ملي در بهشت

جلسه­­ ي ارزيابي روند اجرايي برنامه هاي طرح ملي پويش در بهشت

درجلسه­ اي که با حضور مسئول و اعضاي نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه هاي استان برگزار گرديد ، اعضاي نهاد به ارزيابي روند اجرايي برنامه هاي طرح پويش ملي در بهشت در سطح دانشگاه هاي استان پرداختند. در اين نشست اعضا با اشاره به کميت و کيفيت برنامه هاي در حال اجرا  نقاط قوت ، ضعف ، مسائل و مشکلات برنامه ها را بررسي و پيشنهاداتي جهت پيشبرد هرچه بهتر اهداف پويش ارائه نمودند .

در پايان جلسه نيز حجت الاسلام و المسلمين دکتر غياثي مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه هاي استان ، ضمن تشکر از زحمات تمامي دست اندرکاران اين پويش ملي در سطح دانشگاه هاي استان ، بر پيگيري مستمر برنامه ها جهت حصول اهداف طرح تاکيد و با بيان نکات مورد اشاره اعضا ، اظهار اميدواري نمودند با انسجام و هماهنگي هر چه بيشتر بين دست اندرکاران طرح و باتوجه به فرصت باقيمانده ضمن تسريع در فرآيند هاي کاري با نظارت و دقت نظر همه­ ي همکاران ، طرح به اهداف مدنظر خود دست پيدا کند.

نشست ارزيابي طرح پويش ملي در بهشت  نشست ارزيابي طرح پويش ملي در بهشت  نشست ارزيابي طرح پويش ملي در بهشت