En Ar

مسابقه يادها وخاطره هاي دانشجويي

هيات حضرت علي اکبرع دانشگاه ايلام به مناسبت عيد سعيد فطر برگزار مي کند:مسابقه يادها و خاطره هاي دانشجويي

به گزارش دبيرخانه پويش ملي در بهشت دفتر نهاد  استاني دانشگاه هاي ايلام؛ هيئت حضرت علي اکبر  ع دانشگاه ايلام به  مناسبت عيد سعيد فطر  مسابقه يادها و خاطره هاي دانشجويي را با موضوعات  خاطره از مراسمات مذهبي،  هيئت و مسجد - خاطره از کلاس هاي مجازي -خاطره از دوران دانشجويي و خاطره اززندگي  خوابگاهي  برگزار مي کند.

از بين جذاب ترين خاطره ها به سه نفر اول که  در مجموع بيشترين لايک را در کانال تلگرام و استوري اينستاگرام به دست بياورند جوايزي به رسم يادبوداهدا خواهد گرديد. علاقمندان مي‌توانند خاطرات خود را به کانال يا صفحه اينستاگرام هيئت به نشاني heyat_ali_akbar_uni_ilam    ارسال نمايند.

مسابقه يادها وخاطره هاي دانشجويي