En Ar

توليدات رسانه اي

ايسنا/ايلام مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌هاي استان از اساتيد ، صاحبنظران ، فعالان فرهنگي ، هنري و رسانه‌اي دانشگاه هاي استان جهت همکاري براي توليدات رسانه‌اي در چارجوب طرح پويش ملي در بهشت دعوت کرد.

حجت‌الاسلام و المسلمين «غلامرضا غياثي» در گفت و گو با ايسنا، اظهار کرد:پويش ملي در بهشت فرصتي مناسب يراي اساتيد ، صاحبنظران ، فعالان فرهنگي ، هنري و رسانه‌اي دانشگاه‌هاي استان جهت همکاري براي توليدات رسانه‌اي است.
وي گفت:  اين توليدات مي‌تواند در موضوعات قرآني ، ديني ، معرفتي و اجتماعي و در قالب يادداشت تحليلي ، سخنراني کوتاه مذهبي ، مصاحبه ، آثار رسانه‌اي شامل گرافيک ، عکس نوشته(اينفوگرافيک) ، کاريکاتور و ... ، آثار مکتوب شامل شعر ، داستان ، گزارش هاي تحليلي ، توليد محصولات هنري ، ادبي باشد.
مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌هاي استان ايلام با بيان اينکه براي شرکت کنندگان ضمن برخورداري از اجر معنوي مترتب بر اين فعاليت ها ، جوايزي ارزشمند هم در نظر گرفته شده است، گفت: علاقمندان مندان جهت کسب اطلاع بيشتر ميتوانند به آدرس http://darbehesht.ecnahad.ir  مراجعه کنند.

توليدات رسانه اي