En Ar

انتخابات

نتخابات1400

مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌هاي ايلام: در انتخابات 28 خرداد مردم درخشيدند

مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌هاي ايلام: در انتخابات ?? خرداد مردم درخشيدند

ايسنا/ايلام مسئول نهادنمايندگي مقام معظم رهبري از درخشش ملت در انتخابات 28 خرداد تقدير کرد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمين دکتر «غلامرضا غياثي» در پيامي ضمن  قدرداني از عموم جامعه دانشگاهي در تبيين تحليل و روشنگري در زمينه انتخابات و انتخاب اصلح و همچنين مشارکت قاطبه دانشگاهيان گرانقدر روز انتخابات  اظهار کرد: درخشش ملت در انتخابات جاي تقدير دارد و براي منتخب ملت بزرگ ايران در راه خدمتگذاري به نظام مقدس جمهوري اسلامي و مردم شريف ايران آرزوي توفيق الهي دارم.

وي با تبريک اين حماسه گفت: اميدواريم رئيس جمهور منتخب از تمام ظرفيت‌ها براي رفع مشکلات و پاسخ به مطالبات مردم بهره‌گيرد.

انتخابات