En Ar

انتخابات

در جلسه شوراي استاني دفاتر نهاد نمايندگي ولي فقيه در دانشگاههاي استان عنوان گرديد:

تاکيد بر نقش جامعه دانشگاهي در فراهم آوردن زمينه حضور حداکثري مردم در انتخابات

درجلسه شوراي دفاتر نهاد نمايندگي ولي فقيه در دانشگاههاي استان که با حضور حجت الاسلام والمسلمين کريمي تبار نماينده ولي فقيه در استان وامام جمعه ايلام، حجت الاسلام والمسلمين غياثي مسوول نهاد نمايندگي ولي فقيه در دانشگاههاي استان وجناب آقاي دکتر علي اکبري، رييس دانشگاه ايلام برگزار گرديد بر نقش جامعه دانشگاهي ونخبگاني استان در فراهم آوردن بستر مشارکت همگاني وحداکثري مردم در انتخابات تاکيد شد.

درابتداي اين جلسه جناب آقاي دکتر علي اکبري رييس محترم دانشگاه ايلام ضمن تبريک سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه (س)  وروز دخترو عرض خير مقدم خدمت حجت الاسلام کريمي تبار با اشاره به رسالت دانشگاه در نظام جمهوي اسلامي که وظيفه تربيت عالمان متعهد ودانشمندان در طراز نظام را برعهده دارد و توجه به ضرورت کسب معرفت وبينش اسلامي براي دانشجويان، هماهنگي بين نهاد نمايندگي ولي فقيه در دانشگاه ايلام و مجموعه مديريتي دانشگاه را در اين راستا خوب  ارزيابي کرد. ايشان سپس به فعاليتهاي شوراي هم انديشي اساتيد اشاره وفعاليتهاي اين شورا را نشان دهنده توجه همزمان دانشگاه ونهاد به اهميت فعاليت اساتيد ودانشجويان در زمينه فوق الذکر دانست. ايشان ضمن تقدير از زحمات مجموعه همکاران نهاد نمايندگي در دانشگاههاي استان ابراز اميدواري کردند با مشارکت همه عزيزان تصميمات درستي براي فصل انتخابات اتخاذ گردد.

درادامه جلسه حاج آقا غياثي مسئول نهاد نمايندگي ولي فقيه دردانشگاههاي استان ضمن تبريک سالروز ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر، ضمن اشاره به فعاليتهاي نهاد نمايندگي ابراز اميدواري کردند دفاتر نهاد مثل گذشته وبا حضور و بروز در حوزه فعاليتهاي فرهنگي بويژه در شرايط کنوني کشور نقش خودرا به خوبي ايفاء نمايند. ايشان با اشاره به ساختار بخشهاي مختلف فعاليت نهاد همچون دفتر هم انديشي‌، گروههاي معارف، ستاد عمره و عتبات، ائمه جماعات، ستاد ازدواج دانشجويي،  دبيرخانه ستاد استاني فعاليتهاي قرآني وحضور در شوراي فرهنگ عمومي بر ضريب بالاي تاثير گذاري بالاي برنامه هاي نهاد در محيط دانشگاهي و جامعه نخبگاني اشاره کردند. ايشان ضمن قدرداني از جناب آقاي دکتر علي اکبري رياست محترم دانشگاه ومعاونت فرهنگي دانشگاه همکاري وهماهنگي ايشان را در موفقيتهاي نهاد موثر دانستند. ايشان سپس با اشاره به مقوله انتخابات و اهميت حضور حداکثري مردم در اين عرصه ونقشي که نهاد نمايندگي وجامعه دانشگاهي در اين زمينه دارند اظهار داشتند دفتر نهاد استاني و دفاتر نهاد در دانشگاههاي استان وکانونهاي دانشجويي با توجه به وظيفه خطيري که در اين زمينه دارند. علاوه بر برنامه‌هاي گسترده‌اي که از سوي ستاد مرکزي برگزار گرديده است، ضمن حضور فعال در عرصه تبيين اهميت انتخابات با استفاده از فضاي مجازي و اطلاع رساني از طريق رسانه‌هاي رسمي تاکنون حدود 30 وبينار در موضوع انتخابات  با  حضور اساتيد استاني، منطقه‌اي  و کشوري جهت اساتيد و دانشجويان عزيزبرگزار نموده‌اند. ايشان با اشاره به اينکه محور فعاليتهاي مجموعه نهاد دعوت به مشارکت حداکثري خواهد بود اظهار اميدواري کردند که در اين راستا با همکاري همه عزيزان، نهاد بتواند رسالت خود را در اين زمينه به نحو مطلوب انجام دهند.

در ادامه جلسه، حجت الاسلام والمسمين حاج آقا کريمي تبار، نماينده ولي فقيه در استان وامام جمعه ايلام ضمن ابراز خرسندي از توفيق حضور در ميان جامعه دانشگاهي استان وتبريک ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) اظهار داشتند: وجوداين بانوي مکرمه براي شناخت جايگاه زن از ديدگاه اسلام کافي است. ايشان ضمن اشاره به شان ومنزلت حضرت معصومه(س) و برکات حضور ايشان براي ايران ودنياي اسلام بيان داشتند: اين نشانه معيار بودن تقوا در اسلام  و رد بحث جنسيت در ارزيابي افراد است. ايشان در ادامه با اشاره به بيانات حضرت امير المومنين(ع) در خطبه دهم نهج البلاغه در مورد اصحاب جمل وبصيرت ايشان در تشخيص فتنه اصحاب جمل ونحوه مواجهه با آنها بصيرت حضرت را براي روزگار ما نيز راهگشا دانست. وي با اشاره به شرايط کشور و مشکلاتي که به دليل تحريمها وسوء مديريتها گريبانگير مردم است و باعث ناراحتي بحق آنها گرديده است، به سوء استفاده دشمن از اين مشکلات اشاره نمودند. ايشان با تشريح دستاوردهاي فراوان نظام در سنوات گذشته در حوزهاي سياست داخلي  وخارجي وظرفيتهاي فراواني که در کشور موجود است تصريح نمودند دشمنان با هدف سوء استفاده خود ضمن ناديده گرفتن اين دستاوردهها به بزرگنمايي مشکلات کشور با هدف ايجاد نارضايتي وفراهم نمودن بستر درگيري داخلي درحال برنامه ريزي هستند. وي با اشاره به مبحث انتخابات و ضرورت حضور جامعه دانشگاهي  جهت تشريح دقيق ابعاد مختلف شرايط موجود حضور حداکثري مردم را در انتخابات امسال را پر اهميت دانسته  واظهار داشتند: دشمني نظام سلطه وآمريکا با نظام اسلامي تنها به يک گروه سياسي اختصاص ندارد. دشمن  با نظام ومجموعه نيروهاي وفادار با آن مشکل دارد. بنا بر اين در اين برهه از زمان وظيفه همه نيروهاي وفادار به نظام تشويق به حضور حداکثري جهت خنثي سازي توطئه دشمنان وتحکيم بيش از پيش پايه هاي نظام مي‌باشد. ايشان با اشاره به وجود کانديداهاي مختلف حاضردر صحنه انتخابات و وجود افراد توانمند در بين ايشان جهت حل مشکلات کشور با استفاده از ظرفيت هاي کشوربر نقش حياتي آحادمختلف جامعه در اين برهه وپيچ تاريخي اشاره و برحضور توام با بصيرت دراين زمينه تاکيد نمودند. ايشان ضمن اشاره به اينکه مشکلات کشور حل شدني است وفقط نيازمند حضور افراد با اراده در عرصه‌هاي کلان مديريتي است وظيفه جامعه دانشگاهي جهت تبيين شرايط کشور وتشويق مردم جهت حضور حد اکثري در پاي صندوقهاي راي را حايز اهميت فراوان دانستند.ايشان در پايان با اشاره به صحبتهاي حاج آقا غياثي وضمن قدرداني از فعاليتهاي انجام شده بويژه در بحث انتخابات برتداوم اين فعاليتها تا روز انتخابات تاکيد نمودند.

انتخابات انتخابات انتخابات انتخابات