En Ar

ازدواج دانشجويي

مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌هاي استان ايلام خبر داد:

آغاز ثبت‌نام بيست و چهارمين مراسم ازدواج دانشجويي

آغاز ثبت‌نام  بيست و چهارمين  مراسم ازدواج دانشجويي

ايسنا/ايلام مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌هاي استان ايلام از آغاز ثبت‌نام بيست و چهارمين مراسم ازدواج دانشجويي خبر داد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمين دکتر «غلامرضا» غياثي در گفت و گو با ايسنا، اظهار کرد: ثبت نام بيست و چهارمين دوره ازدواج دانشجويي(همسفر تا بهشت) تا 31 شهريور امسال ادامه خواهد داشت.

وي گفت: زوجيني مي‌توانند در اين مراسم شرکت کنند که يکي از آنان دانشجوي دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي بوده و عقد آنان در بازه زماني 1 مهر 1398 تا 1ارديبهشت 1400 ثبت شده باشد.

مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌هاي استان ايلام تصريح کرد: زوجيني که قبلا از تاريخ 1 فروردين 1398 ثبت‌نام کرده‌اند اما به دليل شرايط کرونايي نتوانسته‌اند در اين مراسم شرکت کنند مي‌توانند از اين فرصت استفاده و به مشهد مقدس اعزام شوند.

مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌هاي استان ايلام تصريح کرد: زوجين علاقمند به شرکت در اين برنامه مي‌توانند با مراجعه به https://ezdevaj.nahad.ir مدارک لازم مانند عقدنامه، شناسنامه ، کارت ملي و کارت دانشجويي‌ زوجين را بارگزاري کنند.

انتهاي پيام

ازدواج دانشجويي