En Ar

نشست مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ايلام با معاون وهمکاران حوزه معاونت پژوهشي دانشگاه

در اين نشست  که روز شه شنبه 23 آذرماه در ساختمان جديد پژوهش برگزار گرديد حجت الاسلام مهدوي راد رييس دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ايلام با حضور در معاونت پژوهشي دانشگاه با معاون وهمکاران حوزه معاونت پژوهشي ديدار کردند.درابتداي اين ديدارجناب آقاي دکتراحمدي  سرپرست محترم معاونت پژوهشي دانشگاه ضمن تشکر از حضور حجت الاسلام مهدوي راد وبا اشاره به شان وجايگاه نهاد مقام معظم رهبري در دانشگاه اين نهاد را در طول دوره هاي مختلف ملجاء همه دانشگاهيان دانسته و بر ضرورت همکاري مستمر با اين نهاد تاکيد کردند.ايشان با اشاره به اينکه وظيفه دانشگاه رصد مسايل ومشکلات جامعه است بر ضرورت آينده پژوهي در حوزه هاي مختلف به منظور استفاده بهينه ازفرصتها و کاهش هزينه ها در زمان بحرانهايي مانند کرونا تاکيد واضافه نمودند جامعه دانشگاهي ضمن ارائه راه حل ها از طريق يافته هاي پژوهشي بايد پيگير عملياتي شدن اين يافته ها باشند واين مهم را از مسئولين مطالبه نمايند.

درادامه اين نشست مديران و کارشناسان حوزه معاونت پژوهشي ضمن معرفي حوزه هاي کاري مربوطه،  به بيان  نقطه نظرات و دغدغه هاي خود پرداختند.

در بخش پاياني اين نشست حجت الاسلام مهدوي راد مسئول دفتر  نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ايلام ضمن تبريک هفته پژوهش وبا اشاره به حديث مشهور حضرت اميرالمومنين علي (ع) که مي فرمايند:العلم سلطان من وجده صال ومن لم يجده صيل عليه(دانش  سلطنت وقدرت است.هر که آن را بيابد با آن يورش برد وپيروز شود وهرکه آن را نيابد براو يورش برند ومغلوب گردد) براهميت مقوله علم و فناوري در جامعه و نقش  ويژه وخطير دانشگاهيان در اين حوزه تاکيد کردند.ايشان با توجه به ابعاد سخت افزاري و نرم افزاري دانش لزوم توجه همه جانبه به اين ابعاد را ياد آور شدند وبا توجه به مسايل مبتلا به کشور واستان در حوزه هاي فرهنگي پرداختن بيش از پيش به بعد نرم افزاري در فعاليت هاي علمي جهت تحکبم مباني هستي شناسي و معرفت شناسي آحاد شهروندان بويژه جامعه دانشگاهي را ضروري دانستند.ايشان با اشاره به اهميت گسترش و تعميق فعاليتهاي پژوهشي در دانشگاه ايلام واستفاده از ظرفيتهاي خوبي که دانشگاه در اين رابطه دارد در پايان صحبتهاي خود ضمن اعلام آمادگي نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ايلام جهت کمک به پيشبرد برنامه هاي حوزه معاونت پژوهشي دانشگاه بر تداوم اين ديدارها تا حصول نتايج مد نظر تاکيد نمودند.