En Ar

پيام مسئول  نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ايلام به مناسبت روز دانشجو

دانشجو پيشران جامعه است

حجت‌الاسلام‌والمسلمين «مهاجر مهدوي‌راد» ، مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري  در دانشگاه ايلام به مناسبت روز دانشجو پيامي را به شرح زير صادر کرد:

دانشجو موتور محرک و پيشران جامعه جهت نيل به اهداف بلند و قله‌­هاي رفيع علم است. دانشجويان عزيز در دو عرصه مهم نقش عمده را بر عهده دارند؛ نخست در ساحت علم و پيشرفت آن، دوم در مقوله استکبارستيزي، آرمان­خواهي، عدالت‌طلبي و مطالبه­‌گري عقلاني. لازمه اين دو امر تقويت روحيه تحقيق و پژوهش و برخورداري از معرفت و بينش سياسي به­روز و به دور از سياست زدگي است. روز دانشجو نماد خروش برعليه استکبار و نفي روحيه استکباري، از زيباترين و شاخص­ترين تجلّي­هاي دانشجويي است که همواره بايد زنده نگه داشته شود.

دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ايلام فرارسيدن روز دانشجو را به همه دانشجويان عزيز تبريک عرض کرده و موفقيت و بهروزي همه عزيزان را آرزومند است.