En Ar

پيام تبريک به مناسبت فرا رسيدن هفته بسيج

پيام مسئول نهاد نمايندگي مقام مغظم رهبري در دانشگاه ايلام به مناسبت هفته بسيج

مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ايلام در پيامي فرا رسيدن هفته بسيج را تبريک گفتند.متن پيام حجت الاسلام مهدوي راد به شرح ذيل مي باشد:

"تاريخ ايران در سپهر خويش همواره شاهد درخشش ستارگاني از جنس نور و معنويت بوده است. امتداد نور و درخشش اين ستارگان در عصر حاضر به صورت بسيج و تفکر بسيجي خود را هويدا نمود. بسيج داراي مؤلفه-هاي اصيلي است که نشأت گرفته از فکر و نفس قدسي امام راحل (ره) است. پاي بندي و دفاع از ارزش هاي انقلاب اسلامي، حرکت و سلوک جهادي و برخورداري از اخلاص از مؤلفه هاي اصيل بسيج است. امروز و در ابتداي گام دوم انقلاب بيش از پيش براي پيمودن راه و مسير تمدن سازي نياز به ويژگي هاي مذکور است. اميد است که بسيج اساتيد، دانشجويي و کارکنان با برخورداري از اين ويژگيهاي اصيل خورا را براي پيمودن گام دوم انقلاب آماده نمايند. فرا رسيدن هفته بسيج بر همه بسيجيان اين مرز و بوم به ويژه اساتيد، دانشجويان و کارکنان بسيجي تبريک عرض مي نمايم."

پيام تبريک به مناسبت فرا رسيدن هفته بسيج