En Ar

سومين دوره مسابقه حکمت هاي نهج البلاغه

سومين دوره مسابقه حکمت هاي نهج البلاغه در شبکه هاي اجتماعي لبيک برگزار مي شود

به منظور آشنايي بيشتر قشر دانشگاهي کشور با مضامين بلند نهج البلاغه،سومين دوره اين مسابقات در شبکه هاي اجتماعي لبيک برگزار مي شود.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني لبيک، سومين دوره مسابقات نهج البلاغه با محوريت «حکمت ها» در شبکه هاي اجتماعي لبيک برگزار مي شود.

ستاد عمره و عتبات دانشگاهيان همزمان با ميلاد با سعادت اميرالمومنين علي (عليه السلام) در سال 99 و در راستاي اهداف فرهنگي و مذهبي اين مجموعه و به منظور آشنايي بيشتر مخاطبان دانشگاهي با کتاب شريف «نهج البلاغه» اقدام به راه اندازي بخش محتوايي شبکه هاي اجتماعي لبيک با موضوع «همگام با حکمت هاي نهج البلاغه» نمود.

بر اساس اين گزارش،هر هفته يکي از حکمت هاي اميرالمومنين علي(ع) در کانال هاي لبيک در سروش،ايتا و تلگرام منتشر شده و بعد از انتشار هر چهل حکمت،از محتواي آن مسابقه برگزار مي گردد.سومين مسابقه حکمت هاي نهج البلاغه نيز به شرح زير از محتواي حکمت هاي شماره هشتاد تا صد و بيست آن طراحي و به قيد قرعه هدايايي به برگزيدگان تعلق خواهد گرفت.

1/ اميرالمومنين علي(ع) فرمودند:کسي که از گفتن نمي دانم روي گردان است...

الف/ به هلاکت و نابودي مي رسد

ب/ ضرر مي بيند

ج/به توفيق مي رسد

د/ عاقبت نيک ندارد

2/ طبق فرموده امام علي(ع) شرط تحقق اوامر الهي چيست؟

الف/ در اجراي حق مدارا نکند

ب/ به روش اهل باطل عمل نکند

ج/ به دستورات قرآن عمل کند

د/ الف و ب

3/از منظر اميرالمومنين (ع) خير چيست؟

الف/ مال و فرزندت بسيار شود

ب/ دانش تو فراوان باشد

ج / عمل به واجبات الهي

د/ ترک محرمات

گفتني است،علاقمندان مي توانند با ارسال گزينه هاي صحيح به اکانت لبيک در شبکه هاي اجتماعي تلگرام،سروش و ايتا از روز دوشنبه 17 لغايت 23 آبان ماه مصادف با ميلاد امام حسن عسکري(ع) در اين مسابقه شرکت کنند.

سومين دوره مسابقه حکمت هاي نهج البلاغه