En Ar

آثار و برکات زنده بودن شهدا بايد در زندگي اهل دنيا جاري شود

مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ايلام:
آثار و برکات زنده بودن شهدا بايد در زندگي اهل دنيا جاري شود

حجت الاسلام والمسلمين حاج آقا مهاجر مهدوي راد مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ايلام دراجلاسيه دانشگاهيان کنگره ملي 3000 شهيد استان ايلام ضمن تکريم ياد و خاطره شهدا،با اشاره به جايگاه شهيد و شهادت در دين مبين اسلام و آيات قرآن کريم ،تاکيد نمودند جايگاه شهيد به اندازه اي رفيع ميباشد که خداوند در ميان  آفريدگان خود شهدا را "حي"معرفي ميکند.ايشان با اشاره به اين فرموده پروردگار ياد آور شدند که آثار و برکات اين "حي"بودن بايد در زندگي اهل دنيا ساري و جاري باشد،به نحوي که در ابعاد مختلف علمي فرهنگي حيات بشري موجب تحول و پويايي شود.
ايشان ضمن قدر داني از دست اندرکاران کنگره ملي بزرگداشت3000شهيد استان ايلام پيشنهاد کردند جهت نيل به اهداف اين کنگره به صورت ويژه اي در فضاي مجازي برنامه هاي کنگره پيگيري   ودر پايان کنگره نيز ضمن تدوين نقشه راه و راهبردهاي تاثير گذاري پايدار روحيه ايثار و شهادت در سطح جامعه ،طرح ها و اقدامات  کاربردي موثر در اين زمينه در دستور کار نهادهاي ذيربط قرار گيرد.