En Ar

برگزاري طرح ملي انديشه تمدن ساز در دانشگاه ايلام

به گزارش دبيرخانه طرح ملي انديشه تمدن ساز در دانشگاههاي استان  ايلام  ،  حجت الاسلام مهدوي راد مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ايلام با اشاره به اهميت مقوله پرداختن به  مباني نظري الگوي تمدن اسلامي يکي  از گام هاي اساسي در ايجاد تمدن نوين اسلامي را مرحله بسترسازي و فراهم آوردن ابعاد نرم‌افزاري اين تمدن دانست. ايشان ايجاد معرفت و درک عميق نسبت به مباني اصيل اسلام و انقلاب را يکي از بايسته ها و ضروريات اين حوزه برشمرد واضافه کرد:در ميان انديشمندان اسلامي و صاحب نظران اين عرصه مي‌توان به جرات مقام معظم رهبري را يک چهره شاخص در اين زمينه دانست .از اين روآشنايي با انديشه هاي مقام معظم رهبري مي تواند زمينه ساز حرکت به سوي تمدن سازي نوين اسلامي باشد.وي با اشاره به ضرورت اقدام عملي در اين حوزه اظهار داشت : در همين چارچوب دفترنهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ايلام اقدام به برگزاري طرح ملي انديشه تمدن ساز با محوريت کتاب" طرح کلي انديشه اسلام در قران" اثر رهبر فرزانه انقلاب مي نمايد. در اين طرح که به شکل مباحثه و گفتگوي ميان گروههاي اساتيد مختلف برگزار ميشود استادان ضمن ايجاد ارتباط بيشتر با همديگر با انديشه هاي بلند رهبر انقلاب آشناتر ميشوند.

برگزاري طرح ملي انديشه تمدن ساز در دانشگاه ايلام