En Ar

هم افزايي ظرفيت ها را به خاستگاههاي جهش تبديل مي کند

مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ايلام:

هم‌افزايي‌، ظرفيت‌ها را به خاستگاه‌هاي جهش تبديل مي‌کند

ايسنا/ايلام مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ايلام ضمن قدرداني از فعاليت‌هاي جهاددانشگاهي گفت: اميداوريم با هم‌افزايي هر ظرفيت به خاستگاهي براي جهش تبديل شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمين «مهاجر مهدوي‌راد» در ديدار رئيس جهاددانشگاهي واحد استان و جمعي از معاونان، ضمن قدرداني از فعاليت‌هاي اين نهاد در استان در عرصه‌هاي مختلف ، اظهار کرد: کار وقتي براي خدا و خارج از منيّت‌هاي اداري باشد برکت پيدا مي‌کند و اميدواريم همه در اين مسير حرکت کنيم.

وي با بيان اينکه با هم‌افزايي از ظرفيت‌هاي جهاددانشگاهي براي انجام فعاليت‌هاي فاخر مشترک استفاده خواهد شد، ابراز اميدواري کرد هر ظرفيت خاستگاهي براي جهش باشد.

مهدوي‌راد تاکيد کرد: دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ايلام خيمه گاه تمام کساني است که دغدغه‌ کار فرهنگي دارند.

به گزارش ايسنا، سيدغلامرضا حسيني، رئيس جهاددانشگاهي استان ايلام در اين نشست گزارشي از فعاليت‌هاي جهاددانشگاهي ارائه کرد و گفت: در تمام فعاليت‌ها نيازمند حمايت معنوي نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري هستيم.

هم افزايي ظرفيت ها را به خاستگاههاي جهش تبديل مي کند