En Ar

ديدار شوراي مرکزي بسيج دانشجويي دانشگاه ايلام با مسئول دفترنهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ايلام

به مناسبت فرا رسيدن هفته بسيج اعضاء شوراي مرکزي بسيج دانشجويي دانشگاه ايلام باحجت الاسلام  مهدوي راد  مسئول دفتر نهاد نمايندگي معظم رهبري دردانشگاه ايلام در محل دفتراين نهاد ديدارنمودند.
در اين ديدار که در فضايي صميمي برگزار گرديد حجت الاسلام مهدوي راد ضمن تبريک هفته بسيج  وبا اشاره به اهميت و جايگاه بسيج در نظام جمهوري اسلامي ايران رمز ماندگاري و موفقيت اين شجره طيبه را همانگونه که در بيان بنيانکذار جمهوري اسلامي ايران حضرت امام خميني(ره) به آن اشاره شده اخلاص در عمل دانستند و تاکيد نمودند از اول انقلاب هرجا که با روحيه بسيجي وجهادي وارد عمل شده ايم  به لطف خداوند موفقيتهاي بزرگي حاصل شده است که نمونه اعلاء اين موفقيتها در دوران دفاع مقدس بروز و ظهور يافت.ايشان ضمن برشمردن ويژگي هاي بسيج واعضاء آن حضور بسيج در عرصه هاي مختلف سياسي فرهنگي اقتصادي و اجتماعي را در شرايط کنوني همانند گذشته  ضروري دانستند.ايشان با تشکر از فعاليت هاي بسيج دانشجويي دانشگاه ايلام براي براي اعضاء اين تشکل انقلابي آرزوي موفقيت نمودند.
درادامه اين جلسه اعضاء شوراي مرکزي بسيج دانشجويي دانشگاه ايلام  با تشريح اهداف،  برنامه ها و فعاليتهاي اين تشکل آمادگي خود را جهت هم افزايي توانمندي ها و همکاري با نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري جهت پيشبرد برنامه هاي علمي فرهنگي در محيط دانشگاه اعلام نمودند.