En Ar

برگزاري جلسه مسئول و کارکنان دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ايلام با معاون وهمکاران حوزه معاونت داشجويي دانشگاه

در اين جلسه که صبح روز شنبه بيستم آذرماه در سالن فرزانگان برگزار گرديد حجت الاسلام  مهدوي راد و ديگر کارکنان دفتر نهاد  در ادامه برنامه نشست با حوزه هاي کاري مختلف دانشگاه با جناب آقاي دکتر شکري،  معاون دانشجويي وجمعي از همکاران اين حوزه ديدار نمودند.در ابتداي اين  ديدار که در فضايي صميمي برگزار گرديد، جناب آقاي شکري معاون دانشجويي دانشگاه با تشريح ابعاد مختلف فعاليت هاي اين معاونت، سياست کلي معاونت دانشجويي را تلاش براي تربيت دانشجوي در تراز نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران دانستند.ايشان با توجه به حجم گسترده فعاليت معاونت دانشجويي واهميت اين فعاليتهاوضمن تشکر ازابتکار نهاد  در برگزاري اين ديدار، خواستار همراهي و همکاري هرچه بيشتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه جهت دستيابي به اهداف مشترک کاري شدند.درادامه اين جلسه مديران وکارشناسان حوزه هاي مختلف معاونت دانشجويي به  تشريح فعاليتهاي حوزه هاي مربوطه کاري خود پرداختند.

در بخش پاياني اين ديدار،  حجت الاسلام مهدوي راد رييس  نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ايلام، با تاکيد بر شان وجايگاه دانشگاه و وارکان واعضاء آن اعم از دانشجويان اساتيد  وکارکنان حفظ کرامت انساني در محيط دانشگاه را يک اصل اساسي دانستند که مي بايست به طور همه شمول رعايت گردد.ايشان با اشاره به اهميت  حوزه فعاليت معاونت دانشجويي  کار حوزه معاونت دانشجويي را کاري اساسي دانستند که با توجه به فشار سنگيني که اين حوزه تحمل مي نمايد نيازمند توجه ويژه است. حجت الاسلام مهدوي راد در پايان ضمن يا دآوري اين نکته که  در نهاد به روي همه عزيزان دانشگاه باز ميباشد، اظهار داشتند:   ديوارهاي وهمي و فرضي بين نهاد وديگر قسمتهاي دانشگاه وبويژه حوزه معاونت دانشجويي وجود ندارد،  ونهاد  خدمتگزار بخشهاي مختلف دانشگاه مي باشد.ايشان نهاد را در حکم نخ تسبيح حوزه هاي مختلف دانشگاه توصيف وازهمه ارکان واعضاء دانشگاه درخواست کردند نهاد را در فعاليت هاي کاري همراه وهمکار خود تلقي نمايند.