En Ar

مراسم عزاداري ايام فاطميه

با هماهنگي و برنامه‌ريزي معاونت فرهنگي و اجتماعي،  مراسم عزاداري ايام فاطميه در دانشگاه ايلام برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، مراسم عزاداري ايام فاطميه با حضور دکتر علي‌محمدي سرپرست دانشگاه، حجت‌الاسلام و المسلمين مهدوي راد مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، دکتر شيري سرپرست معاونت پشتيباني و منابع انسان، دکتر کوخايي سرپرست معاونت فرهنگي و اجتماعي، دکتر ويسه سرپرست معاونت فرهنگي و اجتماعي، دکتر شکري سرپرست معاونت دانشجويي، حجت‌الاسلام يعقوبي معاون دفتر نهاد نمايندگي، دکتر رشنوادي مشاور رئيس و مدير حوزه رياست و جمع زيادي از اساتيد، کارکنان و دانشجويان، ظهر ديروز در مسجد الغدير برگزار گرديد.

در اين مراسم حجت‌الاسلام و المسلمين مهدوي راد مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، ضمن تسليت ايام فاطميه و با تاکيد بر جايگاه رفيع اين حضرت، اظهار داشت: پيامبر (ص) در تبيين عظمت جايگاه حضرت فاطمه زهرا (س) فرموده است: «امام علي(ع) ميزان العمال به معني ترازوي اعمال، حسنين عليهم‌السلام دو کفه ترازو و حضرت فاطمه زهرا (س) لبه‌هاي کفه ترازو هستند».

حجت‌الاسلام و المسلمين مهدوي راد، افزود: به عبارت واضح‌تر، ميزان عمل تمام انسان‌ها با عمل حضرت علي (ع) قياس مي‌شود و حسنين عليهم‌السلام نيز به معني برابري اعمال هستند، اما خانم فاطمه زهرا (س) که مصداق لبه ترازو مي‌باشند به معني برابري و مماس اعمال هستند.

مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه با بيان اينکه حضرت فاطمه (س)  مقياس شناخت حق و فريادگر حق است و اگر حضرت نبود حق نيز فراموش مي‌شد، اظهار داشت: حضرت علي (ع) خود حق است، پس هر کسي که دنبال حق است بايد پيرو حضرت علي (ع) باشد، اما حضرت فاطمه (س) فريادگر حق است، يعني اگر کسي مي‌خواهد حق را بشناسد بايد حضرت فاطمه (س) را نيز بشناسد.

حجت‌الاسلام و المسلمين مهدوي راد با بيان اينکه مومن هيچ‌گاه به دنبال باطل نمي‌رود و به دنبال حق است، تصريح کرد: براي يافتن حق بايد به دنبال صفاي باطن باشيم و صفاي باطن فقط با پيروي از سيره حضرت علي (ع) و حضرت فاطمه (س) به دست مي‌آيد.

مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه در پايان سخنان خود بيان کرد: براي اينکه بصورت واقعي به سيره ائمه پايبند باشيم، بايد به تمام حقوق و ارزش‌هايي که اهل بيت عليهم‌السلام مدافع آنها بوده‌اند، پايبند باشيم تا بتوانيم مسير آنان را ادامه دهيم.

در ادامه مراسم  حاج مداح محمد رضا حيدرنژاد در رثاي حضرت فاطمه زهرا (س) به مداحي پرداخت و بعد از نمار ظهر و عصر، حاضرين در مراسم در مزار شهداي گمنام حضور يافتند و با نثار فاتحه به مقام شامخ شهيدان ا اداي احترام کردند.

مراسم عزاداري ايام فاطميه