En Ar

انعقاد تفاهم نامه علمي راه انازي مرکز رشد بسيج در دانشگاه ايلام

صبح روز چهارشنبه 16/11/1392 نشست مشترک سرهنگ پاسدار علي نجات غلامي مسئول سازمان بسيج علمي، پژوهشي و فناوري استان و دکتر بگ محمدي معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه ايلام در دفتر معاونت فرهنگي و اجتماعي برگزار و پس از بحث و تبادل نظر طرفين تفاهم نامه راه اندازي مرکز رشد بسيج در دانشگاه ايلام به امضاي طرفين رسيد.

در اين نشست صميمانه که معاون علمي و معاون پژوهشي سازمان بسيج نيز حضور داشتند هدف نهايي از راه اندازي اين مرکز را شناسايي استعدادها و ظرفيت هاي دانشجويي در استان و همچنين جذب نيروهاي دلسوز و انقلابي و حمايت از دستاوردهاي آنان دانستند.

در پايان اين جلسه دو طرف با حضور در محل مشخص شده براي اين مرکز در خصوص چگونگي راه اندازي اين مرکز گفتگو کردند.