En Ar

افتتاحيه سومين دوره طرح فرهنگ، پويايي و سلامت

مراسم افتتاحيه سومين دوره طرح فرهنگ، پويايي و سلامت ويژه دانشجويان ورودي سال 1392 در تاريخ .

26/9/1392 از ساعت 15 در آمفي آيت الله حيدري با حضور پرشور دانشجويان ورودي سال 1392 برگزار شد.

در ابتداي اين مراسم دکتر ايدي مدير کل فرهنگي و اجتماعي ضمن عرض خير مقدم به دانشجويان و مدعوين به ضرورت برگزاري طرح فرهنگ، پويايي و سلامت پرداخت و گفت : طرحي که مبتني بر يک نيازسنجي برگزار شود طرحي تأثيرگذار و قابليت اجرايي در فضاي دانشگاه دارد.

ايشان با اشاره به ضرورت برگزاري طرح فرهنگ، پويايي و سلامت3 برنامه طرح را به شرح ذيل اعلام نمود:

افتتاحيه طرح فرهنگ، پويايي و سلامت  سه شنبه 26/9/1392

کارگاه معرفي مواد مخدر و قرص هاي روان گردان هفته سوم بهمن ماه 1392

کارگاه پيشگيري و مقابله با مواد مخدر هفته چهارم بهمن ماه 1392

کارگاه آموزشي امنيت فضاي سايبري هفته اول اسفندماه 1392

کارگاه آموزشي سبک زندگي و مهارتهاي زندگي هفته دوم اسفندماه 1392

کارگاه آموزشي معرفي انواع جرم و اههاي پيشگيري از وقوع جرم هفته چهارم فروردين1393

نشست تخصصي طرح فرهنگ، پويايي و سلامت25/1/1393

همايش بزرگ پياده روي طرح ويژه برادران 4/3/1393

همايش بزرگ پياده روي ويژه خواهران 11/3/1393

در ادامه مراسم دکتر جوهري از اساتيد برجسته استان در زمينه مبارزه با مواد مخدر به ايراد سخنراني پرداختند و آقاي کريميان از معاونت پيشگيري از وقوع جرم دادگستري ايلام به ايراد سخنراني پرداخت.

افتتاحيه سومين دوره طرح فرهنگ، پويايي و سلامت افتتاحيه سومين دوره طرح فرهنگ، پويايي و سلامت افتتاحيه سومين دوره طرح فرهنگ، پويايي و سلامت افتتاحيه سومين دوره طرح فرهنگ، پويايي و سلامت