En Ar

تعداد دانشجويان جديدالورود: 68

تعداد دانشجويان ورودي قديم: 18

مسئول اردو: صادق پورمسيري

توضيحات اردو: اين اردو به مدت سه روز برگزار گرديد که در اين اردو برنامه هايي چون پخش فيلم هاي رسوايي، بوي ياس کبود، گدايان تهران در اتوبوس، نقد و بررسي فيلم رسوايي، پاسخ به شبهات پيرامون موسيقي، روابط دختر و پسر، چرا زيارت؟ مسابقه مداحي، مسابقه اذان و طرح سئوال در اتوبوس ها برگزار شد.

از جمله برنامه هاي برگزار شده در مکان اسکان اردو سخنراني حجت الاسلام والمسلمين فراهاني، نشست تخصصي پاسخ به شبهات ديني با حضور پنج نفر از علماي قم ازبيوت آقايان سبحاني، بهجت، جوادي آملي، وحيد خراساني و نماز جماعت صبح با حضور حداکثري دانشجويان برگزار شد که برنامه دوم چهار ساعت طول کشيد.

زيارت حرم حضرت معصومه س، شرکت در دعاي کميل حرم حضرت معصومه، شرکت در دعاي ندبه در مسجد مقدس جمکران، پياده روي و زيارت کوه خضر از جمله برنامه هاي برگزار شده در مدت اين سه روز بود.

لازم به ذکر است در نظر سنجي صورت گرفته پايان اردو نشست تخصصي پاسخ به شبهات ديني با حضور پنج نفر از علماي قم به 95 درصد آرا به عنوان بهترين برنامه اجرا شده در اردو شناخته شد و بعد کوه خضر و افزايش مدت زمان اردو با 80 درصد به عنوان مهمترين انتقاد و پيشنهاد اردو توسط دانشجويان معرفي شد.

پايان اردو: ساعت 2:35 دقيقه بامداد در جنب خوابگاه هاي دانشجويي.

اردوي زيارتي قم جمکران ويژه برادران اردوي زيارتي قم جمکران ويژه برادران اردوي زيارتي قم جمکران ويژه برادران اردوي زيارتي قم جمکران ويژه برادران