En Ar

انتخابات جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه ايلام

انتخابات جاد دانشگاه ايلام در تاريخ سه شنبه 23/2/1392 با حضور 252 نفر از دانشجويان برگزار گرديد که نتيجه انتخابات پس از شمارش آرا به شرح ذيل مي باشد

جمع آرا:252

رأي آقايان::140

رأي خانم ها: 112رأي

آقايان منتخب به ترتيب:

فرهاد رجبي 117 رأي، احمد رضا يزداني 107 رأي، امين سليماني105رأي، مجيد کاظمي 96 رأي، مصطفي کثير 86 رأي، علي کرملا چعب 76 رأي به عنوان اعضاي اصلي و آقايان ابوذر ايزدي¬پناه و حيدريان به عنون عضو علي¬البدل انتخاب شدند.

خانم ها به ترتيب:

زهرا کرکئي 81 رأي، مهين دارابي 74 رأي و زهره نظرزاده 73 رأي به عنوان اعضاي اصلي و خانم چايان به عنوان عضو علي¬البدل خواهران انتخاب شدند.

همچنين پس از تشکيل اولين جلسه شوراي جديد جاد دانشگاه ايلام وظايف اعضا به شرح ذيل مشخص گرديد:

مصطفي کثير با 9رأي به عنوان دبير جاد دانشگاه ايلام مشخص شد.

احمدرضايزداني: دبير واحد سياسي

امين سليماني: دبير واحد مالي

فرهاد رجبي: دبير واحد تشکيلات

مجيد کاظمي: دبير واحد فرهنگي

علي کرملا چعب : دبير واحد آموزش

خانم زهرا کرکئي: دبير واحد خواهران

زهره نظر زاده: دبير واحد تشکيلات خواهران

مهين دارابي: دبير واحد فرهگي خواهران

معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه ضمن عرض خسته نباشيد و خداقوت به شوراي قديم اين تشکل براي شوراي جديد آرزوي موفقيت مي کند.

انتخابات جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه ايلام انتخابات جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه ايلام انتخابات جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه ايلام انتخابات جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه ايلام