En Ar

پيام تبريک دکتر سياري معاون فرهنگي و اجتماعي به مناسبت آغار سال1392

يامقلّبَ القلوب وَالابصار                يامدّبراليـل والنّهار

يامحوّل الحول والاحوال              حوّل حالنا الي احسن الحال

آغاز سال جديد و شکفتن شکوفه­هاي معطر بهاري جان مرده طبيعت را احيا نموده  و قدرت و اراده لايزال الهي در زنده کردن مردگان را به رخ منکران اين وعده تخلف ناپذير الهي کشاند که:

" اذا جاء الربيع فذكروا ذكرا نشوراً    -    هنگامي كه بهار آمد پس ياد كنيد قيامت را "

همزماني آغاز سال1392 با ايام حزن انگيز شهادت دخت گرامي پيامبر اسلام حضرت فاطمه زهر(س) بيشابيش بر زيبايي­، خوش يمني و نيکويي اين سال افزوده است زيرا "سالي که نکوست از بهارش پيداست".  نامگذاري سال 1392 توسط حضرت امام خامنه­اي به نام سال حماسه سياسي و حماسه اقتصادي مشخص کرد که  دغدغه مقام عظماي ولايت در سال جاري، حول دو محور انتخابات سرنوشت ساز رياست جمهوري  و نيز تلاش همدلانه ملت و دولت براي از بين بردن مشکلات اقتصادي و شکست دادن حربه­هاي دشمنان قسم خورده ي اين نظام در جنگ اقتصادي نابرابريست که در چند سال اخير عليه جمهوري اسلامي ايران به راه انداخته­اند که انشاءالله با حضور و درصحنه بودن مردم در اين سال شاهد يک حماسه بي نظير جهت نشان دادن اقتدار ايران اسلامي در سايه سار ولايت به جهانيان خواهيم بود.

سال 1391 با همه شيريني­ها و تلخکامي­هايش براي معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه سالي خوش­يمن بود که موفقيت هاي خوبي را با همدلي و اتحاد مجموعه معاونت فرهنگي(مديريت فرهنگي، بسيج دانشجويي، تشکلهاي دانشجويي، کانونهاي مذهبي، فرهنگي و هنري، انجمن­هاي علمي دانشجويي) براي دانشگاه به ارمغان آورد که براي مثال مي­توان به قرار گرفتن معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه  براي سال دوم در بين 12 دانشگاه برتر فرهنگي کشور، موفقيت­ انجمن­هاي علمي در جشنواره ملي حرکت، معاونت فرهنگي و اجتماعي برگزيده در اجراي طرح فرهنگ، پويايي و سلامت در وزارت علوم، حوزه فرهنگي برتر در خصوص مبارزه با مواد مخدر در استان و... اشاره کرد و تلاش خواهد شد در سال 1392 با برنامه ريزي منسجم­تر و مدون­تر و سياستگذاري­هاي کلان و با همکاري مجموعه دانشگاه در خصوص  برآورده شدن مطالبه مهم حماسه سياسي و حماسه اقتصادي گام برداشت.

در پايان اميدوارم که سال جديد سال سرشار از سلامتي، تندرستي ، رحمت، برکت، رفاه و آسايش براي اساتيد معزز، کارکنان گرامي و دانشجويان عزيز باشد و جامعه فرهنگي کشور با دلي پر از اميد و با استعانت از خداوند متعال، هرگونه ضعف و کاستي را به فرصت‌ها و موفقيت‌ها براي ‌پيشبرد اهداف توسعه ايران اسلامي تبديل بنمايد.

بهترين دعا، دعاي تندرستي و عاقبت به خيري است که آن را براي همه شما عزيزان از خداوند باريتعالي آرزومنديم.

محمد سياري

معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه ايلام