En Ar

پيام تبريک معاونت فرهنگي به مناسبت افتخار آفريني روابط عمومي دانشگاه

چهارمين جشنواره روابط عمومي­هاي برتر دانشگاه­ها، مراکز پژوهشي فناوري و سازمان­هاي تابعه وزارت علوم، تحقيقات و فناوري  با حضور دکتر الهام  معاون توسعه منابع انساني رئيس جمهور و  رئيس شوراي اطلاع رساني و سخنگوي دولت­، دكتر كامران دانشجو وزير علوم­، تحقيقات و فناوري­، شماري از مسئولان آموزش عالي، مديران و كارشناسان روابط عمومي دانشگاه­ها 22 اسفند در دانشگاه پيام نور تهران برگزار شد که روابط عمومي دانشگاه موفق به کسب عنوان رتبه برتر در گروه الف در اين جشنواره گرديد.  به همين مناسبت مجموعه معاونت فرهنگي ضمن عرض تبريک اين موفقيت بزرگ به جناب آقاي دکتر علي محمدي رياست محترم دانشگاه ، جناب آقاي فتاحي مدير محترم روابط عمومي و کارشناسان عزيز  روابط عمومي دانشگاه لوح تقديري را صادر نمود که در ذيل قابل مشاهده مي­باشد.