En Ar

برگزاري جلسه توجيهي حج دانشجويان متأهل

جلسه توجيهي دانشجويان متأهل جهت اعزام به خانه خدا در تاريخ 3/12/1391 با حضور حجت الاسلام والمسلمين سراج مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه هاي استان دکتر طرحاني نژاد مسئول حج و زيارت دانشگاه علوم پزشکي لرستان ، آقاي ملکيان مدير کاروان و آقاي شکوهنده کارشناس حج و زيارت دانشگاه در سالن فرزانگان برگزار گرديد. در ابتداي اين مراسم حجت الاسلام سراج با اشاره به اهميت مناسک حج، حج را توفيقي بزرگ براي تعدادي خاص از بندگان لايق خداوند دانست در ادامه مديران کاروان به بيان نحوه برگزاري حج پرداختند.

برگزاري جلسه توجيهي حج دانشجويان متأهل برگزاري جلسه توجيهي حج دانشجويان متأهل برگزاري جلسه توجيهي حج دانشجويان متأهل برگزاري جلسه توجيهي حج دانشجويان متأهل