En Ar

پيام تسليت امام خامنه اي: درگذشت آيت‌الله تهراني ضايعه‌اي براي روحانيت و جامعه مذهبي تهران است

بسم الله الرحمن الرحيم

با تأسف و تأثر فراوان، خبر درگذشت عالم عامل ربّاني، مرحوم آيت‌الله آقاي حاج‌آقا مجتبي تهراني رحمة الله عليه را دريافت کردم. اين حادثه ناگوار، ضايعه‌اي براي حوزه علميه و روحانيت و جامعه‌ مذهبي تهران و به ويژه ارادتمندان و شاگردان ايشان و جواناني است که از مجالس پرفيض و درس‌هاي سازنده‌ اين معلم اخلاق بهره مي‌بردند.

اينجانب تسليت صميمانه خود را به آن بيت شريف و بازماندگان، بويژه اخوي بزرگوار و نيز به همسر مکرّم و آقازادگان ارجمند و ديگر بازماندگان اين بيت شريف تقديم داشته، علوّ درجات آن فقيد سعيد را از خداوند متعال مسألت مي‌نمايم.

سيّدعلي خامنه‌اي