En Ar

روح آيت‌الله تهراني يار صديق رهبري و تربيت‌کننده نيروهاي ولايت‌مدار به خدا پيوست.

انالله وانا اليه راجعون

در ايام اربعين حسيني و پاسداشت حماسه عاشورا، رحلت عالم مجاهد، پاسدار فرهنگ اهل بيت(ع)، استاد برجسته اخلاق و عرفان الهي حضرت آيت الله العظمي حاج شيخ مجتبي تهراني (ره) که بيش از 4 دهه از عمر با برکت خود را به تدريس اخلاق و عطش تشنگان معرفت پرداخت، دوستداران فقاهت و روحانيت شيعه را موجب گرديده است.

آيت الله تهراني(ره) يکي از ياران صديق و وفادار انقلاب اسلامي و سرچشمه خيرات و برکات ارزنده اي براي مکتب اسلام بود و در ساليان متمادي با تلاش و جديت در ترويج علوم آل محمد(ص) کوشيد و مجالس درس ايشان قبل و بعد از پيروزي انقلاب اسلامي محل تربيت و رشد چهره هاي انقلابي، مومن و ولايت مدار بود که حافظه تاريخي ملت ايران درخشش آنان در صحنه هاي خدمت به اسلام و انقلاب به ويژه 8 سال دفاع مقدس را گواهي مي دهد.

اين مصيبت جانکاه را به حضرت ولي عصر(عج)، مقام معظم رهبري، مردم ديندار و قدرشناس ايران اسلامي، حوزه هاي عمليه، اساتيد، کارکنان و دانشجويان دانشگاه ايلام و همچنين بيت مکرم و داغدار آن بزرگوار تسليت عرض مي نماييم.