En Ar

همايش «ايران و ماراتن مذاکرات هسته‌اي» با حضور دکتر قشقاوي در دانشگاه ايلام برپا مي‌شود

دبير جامعه اسلامي دانشگاه ايلام:
همايش «ايران و ماراتن مذاکرات هسته‌اي» در دانشگاه ايلام برپا مي‌شود

خبرگزاري فارس: دبير جامعه اسلامي دانشگاه ايلام گفت: همايش «ايران و ماراتن مذاکرات هسته‌اي» در دانشگاه ايلام برپا مي‌شود.

وي ادامه داد: براي اجراي مناسب اين همايش برنامه‌هاي مختلفي توسط جامعه اسلامي دانشگاه ايلام تدوين شده است.

اين فعال سياسي اضافه کرد: اين همايش و مراسم سخنراني با حضور  «حسن قشقاوي» سخنگوي وزارت امور خارجه در دانشگاه برپا مي‌شود.

کاووسي تصريح کرد: بر اساس برنامه‌ريزي‌هاي انجام شده اين همايش در تاريخ دوشنبه چهاردهم اسفندماه در دانشگاه ايلام برپا مي‌شود.

دبير جامعه اسلامي دانشگاه ايلام گفت: در ضمن اين جلسه همراه با پرسش و پاسخ دانشجويي همراه خواهد بود.

ميلاد کاوسي امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ايلام اظهار داشت: جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه ايلام برنامه همايشي با موضوع «ايران و ماراتن مذاکرات هسته‌اي» را برگزار مي‌کند.