En Ar

اولين مسابقه داستان نويسي در استان ايلام با همکاري آستان مقدس حرم حضرت معصومه س

جهت دانلود و مشاهده شيوه نامه مسابقه داستان نويسي با موضوع کودک کليک کنيد.

بسم الله الرحمن الرحيم

شيوه نامه مسابقه بزرگ داستان نويسي با عنوان کودک

آستان مقدس حرم حضرت معصومه (عليهاالسلام) در راستاي فعاليت­هاي فرهنگي خود در رده­هاي سني مختلف و براي استفاده از پتانسيل­هاي موجود در دانشگاه­ها با همکاري معاونت فرهنگي دانشگاه ايلام، مسابقه داستان نويسي با عنوان کودک را برگزار مي نمايد. داستان‌هايي که مد نظر ما هست مربوط به رده­هاي سني کودک و نوجوان مي‌باشد. لذا علاقمندان در ابتدا بايد به اين نکته توجه داشته باشند که داستان بايد به ويژه اين رده سني نگارش شود و براي نگارش داستان مطلوب توجه به نکات زير  مهم است:

الف) داوران اين مسابقه از اساتيد و کارشناسان مجرب حرم حضرت معصومه (س), حوزه علميه و دانشگاه هستند و پس از مطالعه و تاييد کارشناسي آن، برندگان اعلام مي‌گردند. لذا بدليل حجم گسترده مطالب ممکن است اعلام برندگان مسابقه مدت زماني بطول انجامد.

ب) هديه و لوح برگزيده نفرات برتر از طرف حرم مطهر و دانشگاه ايلام به برندگان اعطا مي‌شود و داستان­هاي برگزيده به صورت کتابچه چاپ و به آستان مقدس حرم تقديم خواهد شد.

پ) براي نگارش بهتر پيشنهاد مي‌شود که نکات زير را مطالعه فرماييد:

پ1) داستان‌ها بايد در محدوده ي 400 تا 1000 کلمه باشد.

پ2) شما مي‌توانيد به موضوعات به دو صورت مستقيم و يا غير مستقيم بپردازيد. درصورتي که به موضوعات به صورت غير مستقيم پرداختيد حتما مستند آيه يا روايي و يا تاريخي و... آن را به داستان خود پيوست کنيد.

پ3) درصورت استفاده از آيات يا روايات پيشنهاد مي‌شود به همة آيه و روايت پرداخته شود، نه آنکه فقط به پردازش نيمي از حديث اکتفا شود.

پ4) در طول بيان داستان فراموش نشود که مخاطب داستان قشر کودک و نوجوان هستند.

پ5) داستان نويساني که بصورت غير مستقيم به موضوعات تربيتي و الگوسازي اشاره دارند با بيان منبع و اصل سند بصورت پيوست، از امتياز ويژه‌اي برخوردار خواهند شد.

پ6) داستان ها بايد ويرايش شده باشند، هم ويرايش نگارشي و هم ويرايش ادبي.

ت) داستان هاي خود را به آدرس الکترونيکي farhangi@ilam.ac.ir ارسال نماييد.

ث) موضوعات پيشنهادي و اصلي اين مسابقه موضوعات ديني و تربيتي مي‌باشد و گرايشاتي مد نظر برگذار کنندکان بوده، که در زير قيد شده است:

-  شهيد والگوسازي ازشهيد

-  داستانهاي قرآني و روايي اهل بيت (عليهم السلام)

-  هنجارهاوناهنجاري­هاي و مهارتهاي لازم در دوران کودکي و اجتماعي

-  داستان­هاي پندآموز از کتب کليه و دمنه، بوستان وگلستان سعدي، مثنوي مولوي، حافظ و...

-  انقلاب و ارزش­هاي انقلاب اسلامي

- کرامات حضرت معصومه(س)

ج) فقط داستانهايي پذيرفته مي­شوند که در رده سني کودک نوشته شوند.

براي کسب اطلاعات بيشتر در خصوص شيوه اجرايي و ساير مباحث مورد نظر با شماره 09169718560(آقاي پورمسيري کارشناس فرهنگي دانشگاه ايلام) تماس حاصل نماييد.

با آرزوي توفيق الهي