En Ar

کرسي آزاد انديشي با موضوع توافقات ژنو

بسيج دانشجويي دانشگاه ايلام در راستاي عمل به فرامين رهبري و افزايش بصيرت سياسي دانشجويان در اين دانشگاه، کرسي آزاد انديشي با موضوع مذاکرات ژنو، نرمش قهرمانانه در 20 آذرماه با حضور دکتر ميرلوحي برگزار کرد.

در ابتداي اين کرسي دو طرف موافق و مخاتلف به بيان ديدگاه هاي خود پيرامون بحث پرداختند و به پنج سئوال اساسي  از جمله  آيا مذاکرات ژنو 2 برد- برد بود؟ آيا طرف‌هاي مذاکره کننده با ايران بر سر تعهدات خود مي مانند؟ آيا امضا اين توافقنامه در راستاي اهداف و آرمان هاي انقلاب است؟ و چقدر به آينده مذاکرات اميدوار هستيد؟ پاسخ دادند. سپس دکتر ميرلوحي به جمع بندي مطالب ارائه شده پرداخت و ده مورد از دلايل بي اعتمادي ايرانيان به آمريکا را مورد بحث قرار داد.

کرسي آزاد انديشي با موضوع توافقات ژنو کرسي آزاد انديشي با موضوع توافقات ژنو کرسي آزاد انديشي با موضوع توافقات ژنو