مدارک مورد نياز جهت شرکت در فراخوان شهريور ماه 1395دانشگاه ايلام

ماده 4: مدارک مورد نياز

1- درخواست کتبي  استخدام/ انتقال/ ماموريت.

2- شرح حال علمي (رزومه يا C.V) متقاضي.

3- تکميل فرم درخواست به همراه يک قطعه عکس و كپي از فرم مذكور.

4-  شرح مختصري از اهداف و برنامه هاي آموزشي و پژوهشي مورد نظر متقاضي در دانشگاه ايلام.

5- درصورتي که در استخدام دستگاه هاي دولتي مي باشيد، ارائه نامه موافقت ضمني محل خدمت (دانشگاه/ مرکز/ سازمان) الزامي است.

6- درصورتي که متقاضي انتقال يا ماموريت مي باشيد، ارائه کپي آخرين حکم استخدامي الزامي است.

7- کپي مدارک ديپلم دبيرستان، کارشناسي، کارشناسي ارشد و دکتري.

8- ريز نمرات مقاطع تحصيلي کارشناسي، کارشناسي ارشد و دکتري.

9- اصل و کپي ارزشيابي مدرک دکتري، کارشناسي ارشد و کارشناسي صادر شده توسط وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در مورد فارغ التحصيلان خارج از کشور.

10- ارائه مدرک مربوط به رتبه اولي آزمون ورودي دکتري از دانشگاه مربوطه (در صورت وجود).

11- ارائه مدارک مربوط به رتبه اولي  در آزمون هاي  ورودي مقاطع کارشناسي ارشد و کارشناسي از سازمان سنجش آموزش کشور (در صورت وجود).

12- ارائه مدارک مربوط به رتبه اولي فارغ التحصيلي در مقاطع دکتري، کارشناسي ارشد و کارشناسي از دانشگاه مربوطه (درصورت وجود).

13- کپي صفحه اول، صفحه صورتجلسه دفاع از رساله، فهرست مطالب و چکيده رساله دکتري.

14- کپي مقالات چاپ شده و ترجمه هاي انجام شده. (آدرس چاپ مقاله حتماً ذکر شده باشد). در مورد مقالات ISI که به چاپ رسيده، پرينت Abstract مقاله چاپ شده از سايت  ISI web of Knowledge اخذ و ضميمه مقاله گردد.در مورد مقالاتي که پذيرفته شده اما هنوز به چاپ نرسيده اند، ضميمه نمودن نامه رسمي مبني بر پذيرش مقاله به انضمام چکيده مقاله ضروري است.

15- کپي مقالات چاپ شده در کنفرانس هاي بين المللي و داخلي (آدرس چاپ مقاله حتماً ذکر شده باشد) و در صورت پذيرش مقاله، نامه پذيرش به همراه مقاله ارائه گردد.

16- کپي صفحه اول، فهرست مطالب و شناسنامه کتابهاي تاليف شده و يا ترجمه شده.

17-  گواهي ثبت اختراع، اکتشاف، خلق آثار بديع و ارزنده هنري و کسب نشانها و افتخارات علمي مورد تأئيد مراجع  معتبر و ذيصلاح داخلي و بين المللي.

تذکر: : (لطفاً مدارک مورد نياز در دو نسخه جداگانه تهيه گردد. "كه يك نسخه به صورت كپي كامل مدارك و نسخه دوم كليه مدارك به صورت اسكن در CD ارائه گردد." فايل هاي CD بايستي در قالب پوشه هايي باشد كه محتويات آن شامل فرم ها، مدارك تحصيلي و رتبه ها، مقالات بين المللي، مقالات داخلي، كنفرانس هاي بين المللي، كنفرانس هاي داخلي، كتاب ها و ساير مدارك متفرقه تهيه گردد و درصورتيكه CD فاقد پوشه بندي باشد اقدامي صورت نمي گيرد.

همچنين به مدارک ناقص ترتيب اثر داده نخواهد شد. ضمناً در صورت وجود نقص در فايل هاي اسكن شده هرگونه مسئوليتي بعهده متقاضي خواهد بود).

دبيرخانه جذب دانشگاه ايلام

ارسال خبر به پست الكترونيك