انتخاب اولویت‌های پژوهشی در سامانه ساتع

پیرو اطلاعیه قبلی در خصوص ثبت اولویت‌های پژوهشی در سامانه ساتع (sate.atf.gov.ir) به اطلاع می رساند با توجه به اینکه مطابق قانون بودجه سال 97، فرصت استفاده از آیین‌نامه اجرایی بند ط تبصره 9 قانون بودجه سال 1397 تا پایان سال جاری در اختیار دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی قرار دارد و تاکنون 149 اولویت پژوهشی از 44 شرکت در سامانه ثبت شده است(فهرست 149 اولویت پژوهشی). لذا خواهشمند است است اعضای محترم هیات علمی در اسرع وقت به سامانه مراجعه و با انتخاب اولویت پژوهشی مورد نظر خود از بین اولویت‌های ثبت شده، پیشنهاد مربوطه را از طریق سامانه به شرکت‌ها ارسال نمایند تا پس از طی مراحل قانونی، قرارداد نهایی بین دانشگاه و شرکت‌ها منعقد گردد.