سه شنبه های کتاب دانشگاه ایلام (معرفی کتب تألیفی و ترجمه ای اعضای هیأت علمی دانشگاه ایلام)

عنوان کتاب: فيزيولوژي آزمون جراحي عمومي (GSSE)

مولف: سيد‌علي ميرجليلي

مترجم: دکتر شهناز يوسفي زاده

کتاب فيزيولوژي آزمون جراحي عمومي (GSSE) ترجمه دکتر دکتر شهناز يوسفي زاده استاديار دانشگاه ايلام در 5 فصل و 210 صفحه منتشر شده است.

درس فيزيولوژي يکي از مهمترين دروس پايه در رشته هاي علوم پزشکي و دامپزشکي است که نحوه عملکرد طبيعي اندامهاي موجود زنده را بررسي ميکند. در بيشتر مباحث فيزيولوژي مرز مشخصي بين فيزيولوژي دام و انسان وجود ندارد. از اين رو در بسياري از موارد منابع درسي پزشکي براي دانشجويان دامپزشکي نيز قابل استفاده ميباشند.

کتابي که پيش رو داريد ترجمه کتاب فيزيولوژي آزمون جراحي عمومي بوده و شامل پنج بخش فيزيولوژي توليد مثل و اندوکرين ،گوارش قلب و عروق تنفس و کليه ميباشد. در اين کتاب مفاهيم ضروري بخشهاي مختلف فيزيولوژي به صورت کوتاه و نکته اي و پرسش و پاسخ ذکر شده است لذا براي تمامي دانشجويان پزشکي و دامپزشکي شرکت کننده در ازمون‌هاي مختلف فيزيولوژي قابل استفاده مي‌باشد و متقاضي در مدت زمان کم نکات اصلي فيزيولوژي را خواهد آموخت در ترجمه‌ي اين کتاب پر محتوا سعي شده تا متني ساده و به دور از تکلف به دانشجويان و محققين عزيز عرضه شود تا خواننده به مطالعه تشويق شود.

سه‌شنبه هر هفته، ما را با معرفي کتب منتشر شده اعضاي هيأت علمي دانشگاه ايلام همراهي کنيد.

روابط عمومي دانشگاه ايلام