پیام مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان ایلام به مناسبت عملیات غرورآفرین وعده صادق

پيام تبريک حجت‌الاسلام والمسلمين دکتر «سيد محمد رضا حسيني نيا» مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌هاي استان ايلام با صدور پيامي عمليات غرور آفرين وعده صادق سپاه پاسداران انقلاب اسلامي را تبريک گفت و تأکيد کرد اين عمليات روند اضمحلال رژيم اشغالگر قدس را تسريع خواهد کرد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام، متن پيام دکتر حسيني نيا به شرح ذيل است:

«بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ»‏

«أَلمْ تَرَ كَيْفَ فَعَلَ رَبُّكَ بِأَصْحابِ الْفِيلِ، أَلَمْ يَجْعَلْ كَيْدَهُمْ فِي تَضْلِيلٍ، وَ أَرْسَلَ عَلَيْهِمْ طَيْراً أَبابِيلَ، تَرْمِيهِمْ بِحِجارَةٍ مِنْ سِجِّيلٍ، فَجَعَلَهُمْ كَعَصْفٍ مَأْكُولٍ».

بامداد روز يکشنبه 26 فروردين ماه 1403،  وعده مقام معظم رهبري در خطبه‌هاي نماز عيد فطر، مبني بر تنبيه رژيم سفّاک اسرائيل، محقق شد و سيلي خروشان از پهپادها و موشک‌هاي بالستيک از نقاط مختلف ايران اسلامي به سمت سرزمين‌هاي اشغالي روانه گرديد و همچون ابابيل بر سر آنان فرود آمد.

خداوند قادر متعال را شاکريم، که يک بار ديگر دست انتقامش را آستين دلاور مردان سپاه پاسداران انقلاب اسلامي بيرون آورد و رژيم جعلي، غاصب، گرگ صفت و کودک‌ کش صهيونيستي را به دليل حمله به کنسولگري ايران در سوريه و شهادت جمعي از مستشاران ايران عزيزمان؛ تنبيه و گام‌هائي را به سوي اضمحلال آن نزديک کرد.

اين حرکت به موقع، قاطع و شجاعانه از سوي سپاهيان دلاور اسلام، مصداق آيه شريفه: «وَ إِنْ تَتَوَلَّوْا يَسْتَبْدِلْ‏ قَوْماً غَيْرَكُمْ ثُمَّ لا يَكُونُوا أَمْثالَكُم‏» (محمد:38)؛ است؛ چرا که پيامبر عظيم الشأن اسلام در تفسير اين آيه مبارکه فرمودند: «آن ملّتي که در صورت رويگرداني اعراب از دين، خداوند آنها را نگهبان دين مي‌کند، قوم سلمان (ايرانيان) هستند».

طراحي پيچيده اين عمليات و ناکامي سيستم‌هاي نظامي اسرائيل غاصب، آمريکا، انگليس، فرانسه و کشورهاي خائن منطقه در مقابله با آن و بازتاب جهاني اين رويداد مهم، که مورد تمجيد صاحب نظران سياسي و نظامي قرار گرفت،  به فضل الهي زمينه‌ساز تسريع در اضمحلال رژيم اشغالگر قدس خواهد بود‌.

اينجانب با تبريک اين موفقيت ارزشمند و تاريخي خدمت مقام معظم رهبري و ملت شريف ايران، حمايت قاطع خود را از مجموعه اقدامات راهبردي نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامي اعلام مي‌دارم.

در پايان به ارواح طيبه شهداي انقلاب اسلامي، دفاع مقدس، شهداي مدافع امنيّت (به ويژه پدر موشکي ايران، شهيد طهراني مقدم،) سردار دلها سپهبد حاج قاسم سليماني، ابو مهدي المهندس، سردار زاهدي و حاجي رحيمي و همرزمان شهيدشان درود و سلام مي‌فرستم و از خداي متعال توفيق پيروي از راه و مرامشان را در دنيا و شفاعتشان در سراي جاويدان براي همگان خواستارم. و آخر دعوانا ان الحمدلله رب العالمين.

سيد محمد رضا حسيني نيا

مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌هاي استان ايلام