En Ar

انتخاب اولويت‌هاي پژوهشي در سامانه ساتع

پيرو اطلاعيه قبلي در خصوص ثبت اولويت‌هاي پژوهشي در سامانه ساتع (sate.atf.gov.ir) به اطلاع مي رساند با توجه به اينکه مطابق قانون بودجه سال 97، فرصت استفاده از آيين‌نامه اجرايي بند ط تبصره 9 قانون بودجه سال 1397 تا پايان سال جاري در اختيار دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشي قرار دارد و تاکنون 149 اولويت پژوهشي از 44 شرکت در سامانه ثبت شده است(فهرست 149 اولويت پژوهشي). لذا خواهشمند است است اعضاي محترم هيات علمي در اسرع وقت به سامانه مراجعه و با انتخاب اولويت پژوهشي مورد نظر خود از بين اولويت‌هاي ثبت شده، پيشنهاد مربوطه را از طريق سامانه به شرکت‌ها ارسال نمايند تا پس از طي مراحل قانوني، قرارداد نهايي بين دانشگاه و شرکت‌ها منعقد گردد.