En Ar

نشست مشترک با کارشناسان شرکت برق منطقه‌اي غرب

نشست مشترک دفتر ارتباط با صنعت با کارشناسان شرکت برق منطقه اي غرب کشور صبح روز چهارشنبه 97/4/20 در سالن فرزانگان آيت‌اله حيدري برگزار شد. در اين نشست که با حضور       دکتر مهدي‌زاده، معاون پژوهش و فناوري، دکتر صيدي، مدير دفتر ارتباط با صنعت و جامعه، دکتر مسعود صيدي رئيس دانشکده فني و مهندسي، دکتر امين مرادخاني، معاون آموزشي دانشکده فني و مهندسي، دکتر رحمت اعظمي ، مدير گروه آموزشي رشته مهندسي برق و جمعي از اعضاي هيات علمي دانشکده فني و مهندسي  برگزار گرديد؛ دو طرف با تاکيد بر پتانسيل ها و ظرفيت هاي موجو در دانشگاه ايلام و شرکت برق منطقه اي غرب در راستاي همکاري‌هاي علمي و پژوهشي مشترک به بحث و تبادل نظر در اين خصوص پرداختند.

از جمله موضوعات مورد توافق در اين جلسه، برنامه‌ريزي براي برگزاري دوره‌هاي آموزشي مورد نياز پرسنل برق منطقه‌غرب در دانشگاه ايلام توجه به منحصر به فرد بودن آزمايشگاه شبيه‌ساز سيستم قدرت دانشگاه ايلام در غرب کشور، تهيه پروپوزال‌هاي پژوهشي به منظور تجهيز آزمايشگاه‌هاي مربوط به حوزه برق از سوي دانشگاه، امکان‌سنجي برگزاري سمينار مشترک توسط دانشگاه و شرکت برق منطقه‌اي بود.

همچنين در اين نشست مقرر گرديد در طول مدت تفاهم‌نامه، شرکت برق منطقه‌اي از چاپ کتاب‌هاي تخصصي‌، پايان‌نامه‌هاي کارشناسي ارشد و دکتري و  توليد محصول ساخت شرکت‌هاي دانش بنيان دانشگاه حمايت مالي نمايد. در ادامه اين نشست از تجهيزات آزمايشگاه‌هاي دانشکده فني و مهندسي بازديد به‌ عمل آمد.

نشست مشترک با کارشناسان شرکت برق منطقه‌اي غرب