En Ar

انعقاد تفاهم‌نامه همکاري با اداره کل آموزش فني و حرفه‌اي استان ايلام

تفاهم‌نامه همکاري مابين دانشگاه ايلام و اداره کل آموزش فني و حرفه‌اي استان در راستاي استفاده از ظرفيت‌هاي آموزشي و پژوهشي طرفين از جمله توانمند‌سازي دانشجويان و فراهم‌سازي بسترهاي اشتغال مولد دانش‌آموختگان، به امضاء رسيد.

در اين نشست که  با حضور دکتر علي اکبري، رئيس دانشگاه، دکتر مهدي‌زاده معاون پژوهش و فناوري، دکتر صيدي، مدير دفتر ارتباط با صنعت و جامعه، دکتر يگانه، مدير مرکز رشد و واحدهاي فناور و دکتر نصري، مديرکل اداره آموزش فني و حرفه و معاونين ايشان برگزار گرديد؛ دو طرف بر استفاده از ظرفيت‌هاي دانشگاه و اداره کل آموزش فني و حرفه‌اي براي توسعه همکاري‌هاي دو جانبه در راستاي حمايت از پايان‌نامه‌هاي دانشجويي، اجراي طرح‌هاي تحقيقاتي مشترک و آموزش دانشجويان تاکيد نمودند.

انعقاد تفاهم‌نامه همکاري با اداره کل آموزش فني و حرفه‌اي استان ايلام