En Ar

نشست مشترک معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه ايلام و شوراي فني سازمان جهاد کشاورزي استان ايلام در راستاي بحث و تبادل نظر پيرامون نحوه تعامل در خصوص همکاري‌هاي مشترک و با حضور دکتر مهدي‌زاده، معاون پژوهش و فناوري؛ دکتر عباسي، مشاور رئيس دانشگاه؛ دکتر رستمي‌نيا، رئيس دانشکده کشاورزي؛ دکتر زارع، معاون آموزشي دانشکده کشاورزي؛ دکتر صيدي، مدير دفتر ارتباط با صنعت و جامعه؛ مهندس اقدسي، معاون توليدات گياهي جهاد کشاورزي استان ايلام؛ دکتر بيگي، رئيس اداره حفظ نباتات؛ مهندس افراز، مدير باغباني و مهندس زارعي مدير مکانيزاسيون اين سازمان ظهر ديروز در ساختمان قلم‌چي برگزار شد.

در جريان اين نشست دکتر مهدي‌زاده، ضمن خوشامدگويي بر آمادگي دانشگاه ايلام جهت انجام فعاليت‌هاي پژوهشي يا مطالعاتي هدفمند مشترک با هدف تغيير و تحول در کشاورزي استان، برگزاري حداقل يک نشست تخصصي مشترک يک روزه و تهيه‌ي تک نگاشت کاربردي از نتايج آن و برگزاري حداقل يک فعاليت مشترک مانند استارت آپ و جشنواره ايده‌هاي ثروت سازدر حوزه کشاورزي با هدف اشتغال‌زايي در اين حوزه اشاره کرد.

در ادامه، دکتر زارع بر لزوم همکاري متخصصان جهاد کشاورزي در حوزه اجرا براي برگزاري دروس عملي جهت ارتقاي کيفيت دروس و افزايش راندمان آنها تاکيد کرد.

مهندس اقدسي و ديگر مديران جهاد کشاورزي، ضمن ابراز خرسندي از برگزاري اين جلسه، به مشکلات عديده در بخش اجرايي کشاورزي از جمله، طغيان گل جاليز در کشت کلزا و شور شدن اراضي نقاط جنوبي استان‌ اشاره نموده و خواستار همکاري با دانشگاه در زمينه برگزاري دروس عملي در راستاي توانمندسازي کارشناسان تازه استخدام شده جهاد کشاورزي و  تشکيل  يک کارگروه مشترک براي بحث و تبادل نظر پيرامون تعيين اولويت‌هاي پژوهشي شدند.

همچنين طرفين در خصوص برگزاري نشست‌هاي تخصصي و کارگاه‌هاي آموزشي و انجام مطالعات مختلف از جمله پايان‌نامه‌هاي هدفمند با موضوع گل نرگس به بحث و تبادل نظر پرداختند.

در پايان اين نشست مصوب گرديد، دانشگاه ايلام ضمن تدارک مقدمات راه‌اندازي دفتر جهاد کشاورزي در دانشگاه ايلام، دو کارگاه آموزشي با هدف مهارت‌افزايي دانشجويان و فارغ‌التحصيلان رشته‌هاي کشاورزي با موضوعات مورد تاکيد و موافقت سازمان جهاد کشاورزي، در آينده نزديک برگزار نمايد.