En Ar

نشست تخصصي طلاق، پيامدها و راهکارهاي آن

نشست تخصصي بررسي علل، پيامدها و راهکارهاي طلاق در استان ايلام، با حضور دکتر مهديزاده، معاون پژوهش و فناوري دانشگاه، خانم دکتر طهماسبي، مديرکل امور اجتماعي استانداري و جمعي از اساتيد و دانشجويان، صبح امروز در محل سالن فرزانگان برگزار گرديد. در اين نشست، خانم دکتر زهرا رضايي نسب، دکتري جامعه شناسي و مدرس دانشگاه ايلام، ضمن ارائه توضيحاتي درباره تبعات اجتماعي طلاق، به نتايج کار پژوهشي  خود درباره طلاق در استان ايلام اشاره کرد که از مهمترين آنها رشد طلاق از سال 92-96 در استان و پايين بودن ميانگين طول مدت ازدواج در استان نسبت به ميانگين کشوري بود.

در ادامه اين نشست، دکتر امير مهردادي، دکتري روان شناسي و معاون آموزشي اداره کل آموزش و پرورش استان ايلام، با اشاره به اينکه تبيين علل طلاق در برنامه ريزي جهت مشاوره هاي قبل از ازدواج و پيشگيري از طلاق به کار گرفته مي‌شود، به مهمترين علل طلاق در استان ايلام پرداخت و گفت: بيماري رواني يکي از زوجين، عدم تفاهم اخلاقي، اعتياد، کمبود مهارت‌هاي جنسي- ارتباطي، دخالت خانواده ها، مشکلات مالي و خيانت از جمله علل اصلي رواج طلاق در استان ايلام مي‌باشد.

در ادامه خانم دکتر نرگس نصر اصفهاني، دکتري مشاوره خانواده و عضو کانون روان شناسي استان ايلام، با اشاره به اينکه استان ايلام کمترين نرخ طلاق در کشور را به همراه خراسان جنوبي و هرمزگان دارد، بيان کرد: آنچه نگران کننده است اينکه استان ايلام بالاترين ميزان رشد طلاق در کشور و همچنين بالاترين آمار طلاق در سال نخست ازدواج را دارد.

در پايان دکتر عبدالوهاب بخشنده، مدير کل دفتر اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم دادگستري استان ايلام، خانم شاديوند و خانم طهماسبي به ايراد نظر و ديدگاه پرداختند و نشست با محوريت پرسش و پاسخ توسط حاضرين به پايان رسيد.

نشست تخصصي طلاق، پيامدها و راهکارهاي آن نشست تخصصي طلاق، پيامدها و راهکارهاي آن