انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه ایلام و مرکز شتاب‌دهنده دورنما

در راستای سیاست‌های دانشگاه در خصوص ایجاد زیر ساخت‌های لازم جهت حمایت از ایده‌های نوآورانه و طرح‌های فناورانه و تاسیس شرکت‌های دانش بنیان جلسه مشترک دفتر ارتباط با صنعت و شرکت شتاب‌دهنده دورنما، با حضور جناب آقای مهندس صیادی مدیر مرکز شتاب‌دهنده دورنما؛ جناب آقای دکتر  مهدی‌زاده، معاون محترم پژوهش و فناوری، جناب آقای دکتر یگانه،مدیر مرکز رشد و واحدهای فناور و جناب آقای دکتر صیدی، مدیر دفتر ارتباط با صنعت و جامعه روز چهارشنبه 1397/9/7 در دفتر معاونت پژوهشی برگزار گردید.

در این نشست دو طرف بر همکاری مشترک در ایجاد فرصت‌های مناسب برای دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه جهت راه‌اندازی کسب و کار بر پایه فناوری‌های نوین تاکید نمودند.

برگزاری دوره‌های آموزشی و ترویجی مهارت‌های فنی، حمایت از همایش‌های ملی و منطقه‌ای مرتبط با مرکز رشد و انجام خدمات مرتبط با توسعه، رشد و ارتقای واحدهای فناور مستقر در مراکز تحت پوشش طرفین، برخی از تعهدات مشترک این تفاهم‌نامه می‌باشند.

انعقاد تفاهم‌نامه همکاري ميان دانشگاه ايلام و مرکز شتاب‌دهنده دورنما انعقاد تفاهم‌نامه همکاري ميان دانشگاه ايلام و مرکز شتاب‌دهنده دورنما