En Ar

فراخوان تهيه و ارائه پروپوزال طرح‌هاي پژوهشي

به اطلاع مي رساند در سال جاري اعتبارات پژوهشي استان به صورت متمرکز صرف انجام پروژه هاي مشخص شده توسط شوراي برنامه ريزي استان مي گردد. به پيوست فهرست اين اولويت هاي پژوهشي استان ايلام جهت اطلاع و بهره برداري لازم بحضورتان ارسال مي گردد. با عنايت به تأمين اعتبار اين طرح ها از محل اعتبارات پژوهشي استان و ارسال فراخوان عمومي به کليه مراکز آموزشي و پژوهشي استان و منطقه انتظار مي رود همکاران محترم با تدوين پروپوزال هاي قوي و منسجم برندگان مناقصه  باشند. مستدعي است در تهيه پروپوزال ها موارد زير را مورد توجه ويژه قرار دهيد:

1- از آنجاييکه اعتبارات پيش بيني شده براي انجام اين طرح ها استاني بوده و بايد حداکثر تا پايان سال جاري جذب شوند، بنابراين مهلت دريافت و بررسي پروپوزال ها بيش از دو هفته نخواهد بود و امکان تمديد آن وجود ندارد. لذا، همکاران محترم هيأت علمي بايد در اسرع وقت و حداکثر ظرف دو هفته آينده پروپوزال هاي خود را تدوين  از طريق اتوماسيون اداري به اين معاونت ارسال نمايند.

2- با توجه به عمومي بودن فراخوان مذکور، بديهي است شرط برنده شدن مجريان کيفيت برتر پروپوزال ها، برآورد دقيق و متناسب هزينه ها، تيم کاري و مدت زمان پيش بيني شده براي اجراي طرح خواهند بود. بنابراين، اعضاي محترم هيأت علمي در تهيه پروپوزال ها و انتخاب تيم همکاران خود دقت لازم را مبذول فرمايند. معاونت پژوهشي انتظار دارد با تلاش و همت اعضاي محترم هيأت علمي و تهيه پروپوزال هاي کيفي، انشالله دانشگاه ايلام بيشترين تعداد طرح ها را در اين فراخوان برنده شود.

3- از آنجاييکه شرط لازم براي شرکت در فراخوان هاي مشابه، ثبت نام دانشگاه يا اعضاي محترم هيأت علمي در سامانه ستاد و دريافت کد توکن و امضاي الکترونيکي مي باشد، دانشگاه ايلام فرايند ثبت نام در سامانه مذکور بعنوان يک مناقصه گر حقوقي را آغاز نموده است. اما پيشنهاد مي شود اعضاي محترم هيأت علمي نيز در قالب هسته هاي پژوهشي، هسته هاي فناور و يا ثبت شرکت هاي تخصصي مشاوره اي/مطالعاتي/تحقيقاتي جهت دريافت کد توکن و امضاي الکترونيک بعنوان افراد حقيقي اقدام نمايند تا از اين پس جهت شرکت در مناقصات و فراخوان هاي دولتي بتوانند بصورت مستقل نيز اقدام نمايند.

مدارک و شرايط لازم جهت دريافت کد توکن در ذيل اين صفحه مي باشند:

جهت کسب اطلاعات تکميلي با دفتر ارتباط با صنعت و جامعه، جناب آقاي دکتر صيدي تماس حاصل فرماييد. (داخلي 251)

فرم ها: