فراخوان تهیه و ارائه پروپوزال طرح‌های پژوهشی

به اطلاع می رساند در سال جاری اعتبارات پژوهشی استان به صورت متمرکز صرف انجام پروژه های مشخص شده توسط شورای برنامه ریزی استان می گردد. به پیوست فهرست این اولویت های پژوهشی استان ایلام جهت اطلاع و بهره برداری لازم بحضورتان ارسال می گردد. با عنایت به تأمین اعتبار این طرح ها از محل اعتبارات پژوهشی استان و ارسال فراخوان عمومی به کلیه مراکز آموزشی و پژوهشی استان و منطقه انتظار می رود همکاران محترم با تدوین پروپوزال های قوی و منسجم برندگان مناقصه  باشند. مستدعی است در تهیه پروپوزال ها موارد زیر را مورد توجه ویژه قرار دهید:

1- از آنجاییکه اعتبارات پیش بینی شده برای انجام این طرح ها استانی بوده و باید حداکثر تا پایان سال جاری جذب شوند، بنابراین مهلت دریافت و بررسی پروپوزال ها بیش از دو هفته نخواهد بود و امکان تمدید آن وجود ندارد. لذا، همکاران محترم هیأت علمی باید در اسرع وقت و حداکثر ظرف دو هفته آینده پروپوزال های خود را تدوین  از طریق اتوماسیون اداری به این معاونت ارسال نمایند.

2- با توجه به عمومی بودن فراخوان مذکور، بدیهی است شرط برنده شدن مجریان کیفیت برتر پروپوزال ها، برآورد دقیق و متناسب هزینه ها، تیم کاری و مدت زمان پیش بینی شده برای اجرای طرح خواهند بود. بنابراین، اعضای محترم هیأت علمی در تهیه پروپوزال ها و انتخاب تیم همکاران خود دقت لازم را مبذول فرمایند. معاونت پژوهشی انتظار دارد با تلاش و همت اعضای محترم هیأت علمی و تهیه پروپوزال های کیفی، انشالله دانشگاه ایلام بیشترین تعداد طرح ها را در این فراخوان برنده شود.

3- از آنجاییکه شرط لازم برای شرکت در فراخوان های مشابه، ثبت نام دانشگاه یا اعضای محترم هیأت علمی در سامانه ستاد و دریافت کد توکن و امضای الکترونیکی می باشد، دانشگاه ایلام فرایند ثبت نام در سامانه مذکور بعنوان یک مناقصه گر حقوقی را آغاز نموده است. اما پیشنهاد می شود اعضای محترم هیأت علمی نیز در قالب هسته های پژوهشی، هسته های فناور و یا ثبت شرکت های تخصصی مشاوره ای/مطالعاتی/تحقیقاتی جهت دریافت کد توکن و امضای الکترونیک بعنوان افراد حقیقی اقدام نمایند تا از این پس جهت شرکت در مناقصات و فراخوان های دولتی بتوانند بصورت مستقل نیز اقدام نمایند.

مدارک و شرایط لازم جهت دریافت کد توکن در ذیل این صفحه می باشند:

جهت کسب اطلاعات تکمیلی با دفتر ارتباط با صنعت و جامعه، جناب آقای دکتر صیدی تماس حاصل فرمایید. (داخلی 251)

فرم ها: