نشست تخصصی طلاق، پیامدها و راهکارهای آن

نشست تخصصی بررسی علل، پیامدها و راهکارهای طلاق در استان ایلام، با حضور دکتر مهدیزاده، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، خانم دکتر طهماسبی، مدیرکل امور اجتماعی استانداری و جمعی از اساتید و دانشجویان، صبح امروز در محل سالن فرزانگان برگزار گردید. در این نشست، خانم دکتر زهرا رضایی نسب، دکتری جامعه شناسی و مدرس دانشگاه ایلام، ضمن ارائه توضیحاتی درباره تبعات اجتماعی طلاق، به نتایج کار پژوهشی  خود درباره طلاق در استان ایلام اشاره کرد که از مهمترین آنها رشد طلاق از سال 92-96 در استان و پایین بودن میانگین طول مدت ازدواج در استان نسبت به میانگین کشوری بود.

در ادامه این نشست، دکتر امیر مهردادی، دکتری روان شناسی و معاون آموزشی اداره کل آموزش و پرورش استان ایلام، با اشاره به اینکه تبیین علل طلاق در برنامه ریزی جهت مشاوره های قبل از ازدواج و پیشگیری از طلاق به کار گرفته می‌شود، به مهمترین علل طلاق در استان ایلام پرداخت و گفت: بیماری روانی یکی از زوجین، عدم تفاهم اخلاقی، اعتیاد، کمبود مهارت‌های جنسی- ارتباطی، دخالت خانواده ها، مشکلات مالی و خیانت از جمله علل اصلی رواج طلاق در استان ایلام می‌باشد.

در ادامه خانم دکتر نرگس نصر اصفهانی، دکتری مشاوره خانواده و عضو کانون روان شناسی استان ایلام، با اشاره به اینکه استان ایلام کمترین نرخ طلاق در کشور را به همراه خراسان جنوبی و هرمزگان دارد، بیان کرد: آنچه نگران کننده است اینکه استان ایلام بالاترین میزان رشد طلاق در کشور و همچنین بالاترین آمار طلاق در سال نخست ازدواج را دارد.

در پایان دکتر عبدالوهاب بخشنده، مدیر کل دفتر اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان ایلام، خانم شادیوند و خانم طهماسبی به ایراد نظر و دیدگاه پرداختند و نشست با محوریت پرسش و پاسخ توسط حاضرین به پایان رسید.

نشست تخصصي طلاق، پيامدها و راهکارهاي آن نشست تخصصي طلاق، پيامدها و راهکارهاي آن