معاون آموزشی وزارت علوم: مبانی علوم انسانی باید مبتنی بر تفکر قرآن و عترت باشد.

به گزارش خبرگزاري مهر، دکتر حسين نادري منش معاون آموزشي وزير علوم در نخستين هم انديشي مديران گروه­هاي علوم قرآن و حديث دانشگاه هاي تهران و قم با موضوع «توسعه نظام پژوهش و آموزش عالي قرآني كشور؛ نيازها و اقتضائات» که در محل وزارت علوم، تحقيقات و فناوري برگزار شد، گفت: اگر قرآن و عترت را خوب نياموزيم نمي توانيم بر اساس آن علوم انساني را شکل دهيم و با توجه به اينکه فرهنگ ما قرار است الگوي بيداري اسلامي باشد، بايد مباني علوم انساني مبتني بر تفکر قرآن و عترت باشد و زيربناي اين تحول درک صحيح از قرآن است.

وي با بيان اينکه شوراي توسعه فرهنگ قرآني زير نظر شوراي عالي انقلاب فرهنگي شکل گرفته است، گفت: اين شورا جهت دستيابي به اهداف منشور توسعه فرهنگ قرآني در سه سطح کوتاه مدت، ميان مدت و بلند مدت، در وزارتخانه هاي آموزش و پرورش، علوم، تحقيقات و فناوري و فرهنگ و ارشاد اسلامي مستقر شده است.

معاون آموزشي وزارت علوم با اشاره به اينکه وظيفه کميسيون آموزش و پژوهش قرآني شکل دادن به پژوهش و آموزش قرآني کشور است، گفت: انتظار مي رود که در تعريف سرفصل‌ها، محتوا، تربيت نيروي انساني و کمک به رشته هاي ديگر همه توان کشور به کار گرفته شود و بازنگري در سرفصلها و استفاده از دانشجويان و اساتيد کارکشته بايد در اين حوزه مد نظر قرار گيرد.

وي در خاتمه با بيان اينکه تحولات امروز دنيا بسيار پرسرعت شده است خاطر نشان کرد: در فرآيندهاي جديد بايد به بحث زمان توجه ويژه کرد و تحول در سرعت يادگيري به عنوان يک اصل در علوم حوزوي نيز در نظر گرفته شود.