برگزاری جلسه سخنرانی مهندس باهنر در دانشگاه

جلسه سخنراني مهندس باهنر نايب رييس دوم مجلس شوراي اسلامي و  کانديداي انتخابات رياست جمهوري صبح روز دوشنبه 26/1/92 با حضور دکتر سياري معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه و جمع زيادي از دانشجويان در محل سالن آيت اله حيدري برگزار گرديد.

در ابتداي جلسه آقاي ديانت دبير جامعه اسلامي دانشجويان، ضمن خير مقدم به مهندس باهنر و تشکر از حضور دانشجويان براي حضور در اين جلسه، به تشريح برنامه هاي جامعه اسلامي دانشجويان براي دعوت از کانديداهاي رياست جمهوري براي حضور در دانشگاه پرداخت.

در ادامه مهندس باهنر به بيان ديدگاها و برنامه هاي خود حول محورهاي اقتصادي و سياست خارجي پرداخت و در پايان به سئوالات متعدد دانشجويان پاسخهاي لازم را ارائه داد.