جلسه بصیرتی پایگاه مقاومت اداری

جلسه بصيرتي به همت پايگاه مقاومت بسيج اداري دانشگاه با حضور حجت الاسلام تاري از معاونت آموزش سپاه ناحيه ايلام صبح امروز در محل سالن فرزانگان برگزار شد.

در اين جلسه که با موضوع اخلاص در عمل برگزار شد و با حضور چشمگير کارکنان بسيجي همراه بود، حجت الاسلام تاري پس از تعريف اخلاص، ابعاد مختلف اخلاص را به بعد فعلي و بعد فاعلي تقسيم نمود.

وي بيان کرد: حضرت علي (ع) عبادات انسان را بر سه نوع مي شمارد: 1-  عبادت تاجران (عبادت معامله اي) 2- عبادت عبد مولا ( عبادت از روي ترس از خدا) 3- عبادت عاشقان ( عبادت کساني که عاشق ذات مقدس الهي هستند.)

حجت الاسلام تاري تصريح کرد: خلوص موجب پذيرش عبادات مي شود و سر منشأ قبولي همه عبادات نماز است. همچنين اخلاص موجب مصونيت در مقابل لغزش ها مي شود. بالا رفتن آمار جنايت ها و اعتيادها نتيجه نبود اخلاص در امور است. از ديگر آثار خلوص، جاري شدن حکمت از دل به زبان است و همچنين موجب افزايش بصيرت و زمان شناسي مي شود.

حاج آقاي تاري از جمله آفات و آسيب هاي اخلاص را ادعا داشتن، منت گذاشتن روي ديگران، نفاق و ريا و همچنين طغيان هواهاي نفساني و حب دنيا بيان کرد.

ايشان در پايان به ذکر خاطره اي از اخلاص رزمنده دوران دفاع مقدس آقاي محسن زيني وند پرداختند.