دیدارآقای دکترصحرایی با فرماندارمحترم دهلران و بازدید از پروژه آموزشکده کشاورزی این شهرستان

بنابه گزارش خبرنگارروابط عمومي روزجمعه 6تيرماه آقاي دكترصحرايي رياست محترم دانشگاه طي سفري به شهرستان دهلران ديداري با آقاي مهندس سبزي فرماندارمحترم اين شهرستان داشتند.دراين ديداردكترصحرايي بيان نمود كه انشاالله بزودي مراحل ساخت وتكميل آموزشکده كشاورزي دهلران آغاز مي شود و با توجه به اعتبارات درنظر گرفته شده، درهفته هاي آينده روند ادامه ساخت اين پروژه علمي، آموزشي شروع مي گردد و از فرماندار محترم نيز خواستار مساعدت بيشتر براي ساخت اين پروژه گرديد.سپس آقاي مهندس سبزي فرماندارمحترم دهلران ضمن ابراز خرسندي از تلاش رياست محترم دانشگاه، ابراز نمود تمام سعي وتلاش خود را براي .كمك به ساخت دانشكده دهلران مي نمايم.

پس ازاين ديدار بازديدي از ساختمان اين دانشكده كه باپيشرفت45%در ابتداي ورودي شهردهلران ودرقسمت شمالي مسكن مهر قرارداردانجام پذيرفت.